Waarom koffie goed is voor je werkplek Waarom koffie goed is voor je werkplek

Waarom koffie goed is voor je werkplek

Iedereen heeft wel een collega of is zelf die ene collega die eerst een aantal koppen koffie moet verwerken voordat er goed gewerkt kan worden. Voor elk bedrijf is het belangrijk om goede koffie aan te bieden aan medewerkers want goede koffie helpt het bedrijf bij goede resultaten!

Koffie zorgt voor sociaal contact

Wanneer je met je collega’s voor het werk samen komt om een kopje koffie te drinken helpt dit enorm om de werksfeer te verbeteren. Samen over andere dingen dan werk praten of de werkdag  gezamenlijk af trappen zorgt ervoor dat je fris en gemotiveerd aan je werkzaamheden kan beginnen. Ook tussendoor even een wandeling maken naar het koffiezet apparaat zorgt voor weer een contact momentje met je collega’s.

Koffie geeft je een opkikker

Koffie helpt je dankzij de aanwezige cafeïne om minder slaperig te zijn en meer focus te hebben. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je productief wil zijn op je werk. Dankzij de Koffie kun je beter de aandacht erbij houden en geeft je de wilskracht om bepaalde keuzes te maken. Een wondermiddel om je werk gedaan te krijgen dus!

Visite kaartje van het bedrijf

Niet alleen is het als werknemer heel fijn als er elke dag goede koffie te krijgen is op het werk maar ook wanneer je klanten of andere mensen ontvangt is het goed om een lekker kopje koffie aan te kunnen bieden. Het is toch de eerste kennismaking met je bedrijf vaak. goede koffie zorgt voor een goede eerste indruk en dat is wat je wil natuurlijk.

Koffiemachines

Er zijn veel verschillende soorten koffie en soorten koffiemachines dus een keuze hierin maken is nog niet makkelijk. Je moet weten hoeveel koffie er gezet gaat worden en met welke snelheid de koffie gezet moet worden maar ook hoe warm je wil dat de koffie uit de machine komt. Sommige bedrijven willen de koffie niet te warm hebben want die drinken een kopje koffie even snel tussendoor bijvoorbeeld. Je kan een machine kopen maar je kan ook een Koffiemachine huren en eventueel advies krijgen over bovenstaande afwegingen en keuzes.Reageren is niet mogelijk.