Laadkompas Laadkompas

Laadkompas

Laadkompas is een duurzaam bedrijf dat als start-up in het leven is geroepen om mensen in te lichten over elektrische laadpalen en de daarmee verbonden markt. Bij voorbeeld voor mensen die een laadpaal thuis willen hebben. We willen dat alles transparanter wordt en daardoor misstanden aan de kaak worden gesteld. Om die reden geven we onafhankelijk advies aan particulieren en ondernemers. U kunt bij ons diensten vergelijken van leveranciers van laadstations. We adviseren dan welke laadpalen geschikt zijn voor het gebruik van een laadpaal thuis en welke het beste zijn voor op werk.

Verder geef Laadkompas uitleg over de verschillende dealers en leasers van elektrische auto’s. U wordt dus geheel ontzorgd. Ook het kostenplaatje wordt door ons geschetst waardoor u een indruk krijgt waar u aan toe bent. Als u ook een onafhankelijk advies wilt over laadpalen voor een elektrische auto. Dan kunt u contact opnemen met een specialist van Laadkompas.

Onafhankelijk advies over laadpalen

Mocht je een onafhankelijk advies over laadpalen willen ontvangen van een expert dan kan je vrijblijvend contact opnemen met Laadkompas. Een elektrische auto en laadpaal kopen doet u niet zomaar. Het is een weloverwogen beslissing voor de toekomst om uiteindelijk te kunnen besparen. Bij Laadkompas snappen we dat. Een voordelige laadpaal hoeft overigens niet per se de beste laadstation te zijn. De duurdere zijn daarentegen niet per se de beste kwaliteit. Afhankelijk van uw woon en werk situatie zijn maatoplossingen nodig. Om u te helpen geven we een vrijblijvend advies. Daarvoor kunt u in contact komen met een consultant van Laadkompas.

De perfecte laadpaal

Een laadpaal kopen bij Laadkompas is niet het enige wat bij een goede installatie hoort. Een goede montage volgens de norm is van belang. Er zal ook moeten worden afgewogen of er gegraven moet worden of niet. En zo zullen er meer afwegingen gemaakt worden. Kan de kruipruimte nog gebruikt worden. Moet het laadstation tegen de muur aan of wordt het gebruikt als paal. Voor de veiligheid is er vakwerk nodig. De voedingskabels moeten om correcte wijze getrokken worden en het vermogen van de laadpaal moet worden afgesteld op de capaciteit van het huis. Wanneer alles op orde is hebt u de perfecte laadpaal om uw elektrische auto aan op te laden. Bij Laadkompas krijgt u de bijbehorende services.

Reageren is niet mogelijk.