View Glue View Glue

View Glue

Met View Glue is het mogelijk om spectaculaire animatiefilms te maken. Deze kunnen voor 60% de conversie doen stijgen. Dat is overigens ook het geval als jouw bedrijf geen online focus heeft. Op het moment dat je een idee hebt om een animatievideo te maken kan men contact opnemen. Men kan een strategisch consult aanvragen. In dit gesprek kunnen de doelen, wensen en overige richtlijnen aan bod komen. Je kan de kern van je boodschap bespreken. Je kan te kennen geven wat je belangrijk vindt, wat voor ideeën je zelf hebt en welke animaties jouw voorkeur hebben.

Dan geeft View Glue een strategisch voorstel. Hierin krijg je in een helder overzicht te weten wat de details van jouw project zijn en wat de toepassingsmogelijkheden zijn die visueel in kaart gebracht kunnen worden. Je weet dan exact wat je kan verwachten. Met View Glue is het mogelijk om elk soort animatie te maken.

Animatiefilm script en voice-over

Wanneer men eenmaal een consult van View Glue heeft gekregen zal er een script worden uitgewerkt. Dat script wordt uitgewerkt tot een super effectief verhaal. Samen met View Glue wordt er besproken of het aan jouw wensen voldoet of dat er aanpassingen nodig zijn. Op het moment dat je daar helemaal tevreden mee bent kan het verdere werk overgelaten worden aan een stemacteur. Deze kan met de gewenste emotie de stemmen inspreken. Zodoende komt een voice-over tot stand die helemaal aansluit bij de boodschap van de rest van de video wat nog door View Glue gecreëerd zal worden in de volgende stap.

Film en productie

In de laatste stap zorgt View Glue ervoor dat de regisseurs en animators het laatste werk verrichten. Zo wordt er eerst een storyboard opgesteld. Dat wordt in een schets aan jou getoond. Het geeft het stripverhaal in een visueel overzicht weer, toont daarbij de animatiestijl en daarbij diverse scenes. Je krijgt op die manier een helder beeld van hoe de uiteindelijke film eruit gaat zien. Er kunnen dan nog aanpassingen gemaakt worden. En als laatst wordt het geluid door View Glue samengevoegd en de animatiefilm geproduceerd.

Reageren is niet mogelijk.