Studio 139 Nagelstudio Studio 139 Nagelstudio

Studio 139 Nagelstudio

Ga naar Studio 139 onze nagelstudio en zorg ervoor dat je nagels mooi glimmen of verzorgd uitzien. Onze nagelstudio weet precies wat er bij komt kijken om voor mooie en duurzame nagels te zorgen. Met onze nagelstyling van onze schoonheidssalon kan je nieuwe acryl of gel nagels laten zetten. Deze blijven zo’n drie tot vier weken mooi en zijn zeer goed bestand tegen dagelijks gebruik. Zo zorg je met styling van Studio 139 nagelstudio er niet alleen voor dat je handen er weer uitstekend uitzien, maar zorg je er tevens voor dat jouw nagels verstevigt worden.

Afhankelijk van het nageltype kijkt onze nagelstudio naar de vorm, de huidskleur en de algehele combinatie om tot een perfecte oplossing te komen. Op die manier krijg je bij onze nagelstudio in Den Haag mooie glimmende nagels. Ook kan het niet alleen op vingers worden toegepast, maar ook op tenen.

Nagelstyling in Den Haag

Met nagelstyling van ons nagelstudio in Den Haag kan je ervoor zorgen dat je een prachtige glans krijgt op je nagels. Hiervoor gebruiken we verschillende stijlen afhankelijk van de laatste trends. Verder is bij ons niets onmogelijk. Zo werken wij met Hollywood Nails, CND Creative Nail Design, met Pronails en dergelijken. Verder is CND door de Readers Choice Award in 2012 uitgeroepen tot het allerbeste nagelproduct van de planeet. Studio 139 werkt overigens uitsluitend met zuurstof doorlatende middelen waardoor de natuurlijke nagel gezond blijft. Wil je dus ook genieten van hoge kwaliteit nagelstyling in Den Haag? Ga dan naar onze schoonheidssalon Studio 139.

Schoonheidssalon

Bij schoonheidssalon Studio 139 kan je elke schoonheidsbehandeling ontvangen die je maar wenst. Van manicures, pedicures en andere schoonheidsbehandelingen om vingers en tenen er mooi en gezond uit te laten zien tot haarbehandelingen. Zo kan je bij onze schoonheidssalon ook je wenkbrauwen laten stylen, kan je kiezen voor wimper extensies om grotere wimpers te krijgen voor een sterk effect. En er is Myscara. Met deze semi-permanente mascara kan je twee tot drie lang een mooie mascara look behouden met een diep zwarte kleur. Kom ook naar onze nagelstudio en schoonheidssalon, kom naar Studio 139.

Reageren is niet mogelijk.