Alles over draagarmstellingen Alles over draagarmstellingen
mensen werken in magazijn

Een magazijn moet een efficiënt opslagsysteem hebben. Daarom worden in het magazijnstellingen en entresol vloeren gebruikt. Een type rek dat wordt gebruikt, is een draagarmrek. Een draagarmstelling is een gespecialiseerde magazijnuitrusting. Het is een ruimtebesparende opslagmogelijkheid voor lange en volumineuze producten zoals PVC-buizen en hout. Draagarmstellingen zijn geschikt voor middelzware en zware toepassingen. Dit komt door het grote draagvermogen en de consistente gewichtsverdeling. Loodgieters magazijnen en koelhuizen zijn veel voorkomende plaatsen om industriële draagarmstellingen te vinden. Ze zijn ook ideale opslagoplossingen voor houtwerven of scheepswerven waar zwaardere producten moeten worden opgeslagen.

Met draagarmstellingen wordt tegemoet gekomen aan de hoge capaciteitsbehoeften

Een draagarmstelling is een praktische magazijn optie die de opslagcapaciteit kan vergroten. Ze zijn in de eerste plaats bedoeld om een ​​verscheidenheid aan zware en omvangrijke producten te bevatten. Ze kunnen ook extra voordelen bieden waardoor je magazijn effectiever kan functioneren. Een van de belangrijkste voordelen van draagarmstellingen is het brede scala aan laadvermogens. Draagarmstellingen helpen je je magazijnruimte te optimaliseren door moeilijke ladingen efficiënter op te slaan en vloerruimte vrij te maken. Draagarmstellingen ordenen volumineuze objecten beter dan conventionele opslagsystemen. Dit zorgt voor efficiëntere product ophaal- en opslagactiviteiten. Draagarmstellingen onderscheiden zich door het ontbreken van een voorste steunkolom. Hierdoor kunnen vorkheftrucks en andere mechanische orderverzamel apparatuur objecten door het horizontale gebied bereiken. Je hebt meer flexibiliteit en ruimte om een ​​verscheidenheid aan artikelen op te slaan, omdat je niet alleen vertrouwt op palletstellingen. Een gegalvaniseerd draagarmrek is een ideale keuze voor een commercieel houtopslag rek of een pijpenrek.

Draagarmstellingen zijn verstelbaar

Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan unieke ontwerpen met verstelbare schap hoogtes om in je magazijnruimte te passen. De draagarmstellingen kunnen worden opgesteld om de productweergave of de laad- en ophaalprocedure te verbeteren. Het opslaan van zware of omvangrijke artikelen kan gevaarlijk zijn. Draagarmstellingen zijn veilig en gemakkelijk bereikbaar met heftrucks. Palletstellingen zijn ontworpen en geïnstalleerd om te voldoen aan de specifieke opslagvereisten van je instelling. Ze zijn ook ongeschikt voor sommige magazijnen, zelfs als ze de industriestandaard zijn voor zware opslag.

Reageren is niet mogelijk.