Korting ontvangen op AliExpress Korting ontvangen op AliExpress

Korting krijgen is altijd leuk! Op AliExpress zijn er meerdere manieren om korting op producten of de rekening te ontvangen. Op deze manier worden de producten op nog goedkoper dan dat zij al zijn. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden om korting te ontvangen op AliExpress. AliExpress Infosite Nederland geeft jou extra info! Zo ook over de invoerrechten van AliExpress

Download de applicatie

Wanneer je nog geen applicatie van AliExpress hebt, download deze dan in de AppStore of de Google Play Store. Bij het downloaden van de applicatie krijg je een coupon cadeau. Deze coupon kan gebruikt worden om korting te krijgen op artikelen die te koop zijn op AliExpress.

Promocode

Er zijn verschillende websites die een promocode aanbieden. Deze code kan gebruikt worden wanneer je inlogt op je AliExpress account. De code kan je bewaren en terug vinden op ‘Mijn Aliexpress’. Onder andere op Pepper.com, Groupon en op Kortingscode.nl kan je promocodes vinden. 

AliExpress Sale

AliExpress heeft zelf vaak acties waar zij vele producten in de aanbieding doen. Zo zijn er dagelijks producten extra afgeprijsd, maar ook houdt AliExpress speciale sale acties. Op elke verjaardag van AliExpress is er een grote uitverkoop, in juni en juli is er de Summer Sale, in december en januari is er de Winter Sale en op 22 november is er Black Friday. Maak gebruik van de verschillende acties en bespaar nog meer geld op AliExpress.

Coupons

Er zijn vele manieren om korting te krijgen op AliExpress. Een coupon is een veel gebruikte manier. De coupons worden vaak op de website zelf of op externe websites aangeboden. Daarnaast biedt AleExpress zelf vaak coupons aan, aan mensen met een account, die zich aanmelden voor een nieuwsbrief of de applicatie downloaden. AliExpress beloont graag de vaste gebruikers.

Voor meer informatie en handige tips over AliExpress verwijzen wij je graag door naar de informatiesite (link bovenin artikel). Ook hier kan je een coupon voor AliExpress vinden.

Reageren is niet mogelijk.