De ideale rugzak voor jouw kleintje! De ideale rugzak voor jouw kleintje!

De ideale rugzak voor jouw kleintje!

Er is niets zo vertederend als het moment wanneer jouw kleine wondertje voor het eerst zijn of haar rugzakje gaat dragen. Het zelf vervoeren van de spulletjes is één van de eerste grote stappen in het opgroeiproces. Dit kan de eerste dag naar de peuterspeelzaal of de eerste dag naar de kleuterschool zijn, of natuurlijk gewoon een ander willekeurig moment. Maar ongeacht welk moment, je wilt wel dat jouw kleintje de ideale rugzak heeft. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe rugzak of gymtas? Je leest het hieronder!

Welk printje?

Allereerst ga je natuurlijk kijken naar het printje op de rugzak. Dit bepaald voor een groot gedeelte het uiterlijk, waardoor dit dan ook één van de belangrijkste beoordelingspunten is. Ga je voor een druk printje, of kies je simpelweg voor een gymtasje in zijn of haar favoriete kleur. Natuurlijk zijn er ook nog diverse andere mogelijkheden, zoals een rugzakje in dierenvorm. Wil je meer rugzakken en gymtassen zien, voor extra inspiratie? Kijk dan ook eens op Jut en Juul Lifestyle for Kids.

Grootte

Een rugzak voor peuters hoeft niet heel groot te zijn. Een lunchbox, drinkbeker en wat extra andere spulletjes volstaan. De rugzak hoeft hierdoor niet heel groot te zijn, maar moet zeker ook niet te klein zijn, om zodoende wel een beetje speling te houden.

Comfort

Tot slot is ook comfort een zeer belangrijk onderdeel. Het valt misschien niet direct in het oog, maar zou één van de belangrijkste beoordelingspunten in de aanschaf van een rugzak voor jouw kleintje moeten zijn. Heeft de rugzak wel brede schouderbandjes, kunnen deze ook aan elkaar geknoopt worden en heeft de rugzak tot slot wel een zachte achterkant?

Door op al deze onderdelen te letten, weet je bijna zeker dat je de juiste kinderrugzak uitkiest.

Reageren is niet mogelijk.