Kinderfeestjes in ons restaurant Kinderfeestjes in ons restaurant

Kinderfeestjes in ons restaurant

Is uw kind jarig en wilt u uw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Kom dan met uw kind en al zijn vriendjes langs bij ons All you can eat restaurant Eastern Plaza! Ons restaurant is dé ideale locatie voor een kinderfeestje, waarbij de ouders zich ook goed kunnen vermaken met de wok.

Kies zelf uit wat je eet

Elk kind houdt van lekker eten en wil het liefste zelf kiezen wat ze eten. Bij ons wordt deze droom bewaarheid; uw kind kan zoveel lekkers uitkiezen als ze willen en maximaal van genieten van onze wok. De kinderen zullen zich te buiten gaan aan heerlijke Aziatische hapjes en sushi van ons buffet. Wij snappen goed dat kinderen ook hun vitaminen moeten binnenkrijgen, dus onze sushi bevat gezonde vis en groente, waardoor iedereen verantwoord van onze sushi kan genieten.

Kidsplaza

Als de kinderen klaar zijn met wokken kunnen zij zich gaan vermaken in Kids Plaza. Deze plek is speciaal ingericht voor kinderen, zodat zij spelenderwijs kennis kunnen maken met Azië. Ons animatieteam zal hier de kinderen leren om te knutstelen op oosterse wijze. Daarnaast kan het animatieteam de kinderen schminken en de kinderen hiermee helemaal in de oosterse sferen van onze restaurant brengen. Hiernaast kunnen de kinderen ook zelf aan de slag gaan in de keuken en heerlijke koekjes bakken. Hierdoor hebben zij later ook nog een aandenken aan ons Sushi restaurant wat zij zelf kunnen opeten. Mochten ze moe zijn van het spelen, dan kunnen zij rustig een filmpje gaan kijken in de Kidsbios.

Geniet van ons buffet

Terwijl uw kinderen spelen kunt u heerlijk genieten van ons All you can eat buffet. Probeer onze vele sushi smaken of ga u te buiten aan onze desserts. Bij ons restaurant is er voor u evenveel vermaak als voor uw kinderen. Hopelijk zien wij u en uw kinderen snel terug in ons restaurant Eastern Plaza!

Reageren is niet mogelijk.