Een vakantie met ideale waterbeleving in Nederland. Een vakantie met ideale waterbeleving in Nederland.

Voor een vakantie met de ideale waterbeleving hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Nederland staat niet zomaar bekend om de scheepvaart. Je kunt bij Bad Hoophuizen goed terecht voor een vakantie met de ideale waterbeleving. Bad Hoophuizen ligt namelijk aan het Veluwemeer. Aan dit park zijn vele faciliteiten verbonden zoals een jachthaven, binnenzwembad en multifunctionele sportveld. Lees hieronder de voordelen van Bad Hoophuizen

Jachthaven

Heb je een eigen boot of wil je er een huren? Dan kan dat, er ligt namelijk een jachthaven waar je aan kunt meren of waar je eventueel een bootje kunt huren om zelf het water op te gaan. Zowel grotere zeilboten als kleinere boten kunnen hier aanmeren. 

Leren surfen

Bad Hoophuizen heeft een eigen watersportcentrum waar er veel aan watersport gedaan kan worden. Het staat er ook om bekend dat je hier kunt leren surfen. Voordat je de wilde wateren wilt trotseren is het dus handig om in ieder geval een aantal basislessen surfen te nemen bij het watersportcentrum. 

Stedelijk comfort is dichtbij

Wil je graag in de buurt blijven van het stedelijke comfort? Dan ben je bij Bad Hoophuizen op de juiste plek. Het ligt namelijk op een steenworp van Harderwijk vandaan. Ook staat Harderwijk bekend als handelsstad uit de middeleeuwen. Een echte blikvanger dus. Met een uitje naar deze prachtige stad wordt je vakantiebeleving aanzienlijk vergroot. Of je hier nou naartoe gaat voor een terrasje of wel voor het bekijken van bezienswaardigheden. Harderwijk biedt allebei. Een leuk alternatief is een uitje naar pretpark Walibi. Dat ligt binnen een korte tijd rijden van Bad Hoophuizen. Ideaal voor de kinderen, het staat namelijk bekend om de spannende achtbanen die hier te vinden zijn.

Bij Bad Hoophuizen zult u zich dus niet vervelen of u met kinderen of alleen volwassenen op vakantie wilt, Bad Hoophuizen biedt veel activiteiten voor alle leeftijden.

Reageren is niet mogelijk.