Animatievideo laten maken Animatievideo laten maken

Animatievideo laten maken

Door bij ons een animatievideo te laten maken kan men zorgen voor betere conversie. Een animatievideo laten maken is zeer handig indien men op een professionele wijze een product of een dienst wil verkopen. Een klant heeft er namelijk baat bij als hetgeen u verkoopt duidelijk is wat betreft functionaliteit. Dit schept vertrouwen waaruit de neiging kan ontstaan om over te gaan tot een directe aankoop.

Een ander voordeel van animaties en bedrijfsfilms is dat deze keer op keer gebruikt kunnen worden. Hierdoor bespaart men mankrachten en tijd. Het lanceren van een marketingcampagne is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden. Men heeft dan geen helpdesk nodig waarbij iemand voortdurend een goede verkooppitch moet doen. Er is enkel een website nodig en de animatiefilm. Vraag daarom naar wat wij u kunnen aanbieden en laat vervolgens een animatievideo maken door onze designers.

Stijlen van animatievideo’s

Men kan bij ons een animatievideo laten maken in meerdere stijlen. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen wat het karakter is van de animatie. Dat geeft u de mogelijkheid om de animatiefilm af te laten stemmen op het imago van het bedrijf of op de doelgroep aan wie u iets wilt verkopen. Er zijn explanimations, silhouette films, motion graphics, 3D animaties, cartoon style animatievideo’s en er zijn whiteboard bedrijfsvideo’s. Deze laatste is een echte klassieker en is herkenbaar aan het gebruik van een markeerstift en een wit bord. Een hand tekent dan stap voor stap in een versneld of op een normaal tempo het verhaal uit. Een stem geeft gedurende dat proces commentaar. Dergelijke stijlen kan men toepassen wanneer men een animatievideo bij ons laat maken.

Onze methode voor bedrijfsfilms

Als u er voor kiest om een animatievideo te laten maken zal dat volgens onze methode verlopen. Het is een proces dat uit drie stappen bestaat om tot een definitieve bedrijfsfilm te komen. In de eerste fase zal er een strategisch consult zijn dat als leidraad zal dienen voor de rest van de ontwikkeling van de animatiefilm. In de tweede fase wordt het verhaal uitgewerkt en wordt de audio gemaakt. Dan in de derde stap zal de video geproduceerd worden waarna het eindresultaat gerealiseerd is. Zodoende kan men bij ons een animatievideo laten maken die op professionele wijze wordt opgebouwd.

Reageren is niet mogelijk.