De bezem er doorheen met COF Europe! De bezem er doorheen met COF Europe!

De bezem er doorheen met COF Europe!

COF Europe de specialist op gebied van straatmeubilair. Als u vind dat het tijd is voor een nieuwe openbare vuilnisbak of voor een nieuwe bank in het park, dan is COF Europe de specialist die u zoekt, maar wat voor soort vuilnisbakken bestaan er eigenlijk?

Openbare vuilnisbak nodig?

Als u opzoek bent als gemeente naar een nieuwe vuilnisbak voor in het park, of voor in de stad, dan bent u bij COF Europe aan het juiste adres. Want er zijn namelijk allerlei soorten en maten vuilnisbakken die ervoor zorgen dat het straatbeeld geen rommel wordt. Want je wilt natuurlijk niet in een gemeente wonen waar het lijkt, alsof je in een openbare vuilnisbelt bivakkeert. Dit is namelijk wat steeds meer mensen inzien als een maatschappelijk probleem. Want iedereen gooit tegenwoordig maar klakkeloos als zijn rommel op de grond, want natuurlijk vreemd is want er staan overal openbare vuilnisbakken die alle rommel kunnen opnemen. Maar wat voor soort openbare vuilnisbakken heb je eigenlijk nodig om al het zwerfafval tegen te gaan?

Soorten en maten!

Wanneer er wordt gekeken naar de perfecte oplossing voor straatafval, dan heb je al gauw een openbare vuilnisbak nodig. Maar er zijn allerlei soorten openbare vuilnisbakken die je kunt inzetten om dit probleem aan te pakken. Hieronder leest u een overzicht van drie soorten toppers die ervoor zullen zorgen dat u zwerfafval eindigt waar het hoort.

1.           80 liter prullenbak
2.           115 liter prullenbak
3.           198 liter prullenbak

Dit zijn namelijk de drie varianten die inzetbaar zijn tegen alle variant van zwerfafval. Het is zelfs mogelijk om de verschillende containers in 12 soorten kleuren te verkrijgen. Als u het als gemeente of onderneming ook zat bent om telkens tegen zwerfafval aan te kijken, wacht dan niet langer en neem contact op met de specialist!

Reageren is niet mogelijk.