Wat is mediation? Wat is mediation?

Wat is mediation?

Wanneer u eraan denkt om in mediation te gaan dan is Floor Mediation een echte aanrader. Voor veel mensen is het nodig om een tussenstap aan te gaan voordat er gekeken gaat worden naar juridische stappen. Het is mogelijk om deze mediation te ondergaan voor familiezaken of scheiding. Daarnaast is het mogelijk om een arbeids-mediation te ondergaan. In dit artikel gaat er aangegeven worden waarom Floor Mediation nuttig is.

Waarom?

Het is niet meer dan logisch dat het mogelijk is om ruzie of een meningsverschil te krijgen met je geliefden, naasten of collega’s. Dit is de reden dat Floor Mediation is opgericht. Floor Mediation is opgericht om voor juridische stappen het proberen op te gaan lossen. Het is namelijk zo dat het mogelijk is dat er door middel van mediation met beide partijen het probleem al opgelost kan worden. Dit zal ervoor zorgen dat beide partijen geen juridische stappen hoeven te ondernemen. Floor Mediation heeft vakkundig personeel die verschillende opleidingen hebben gevolgd om zodoende iedere case op de correcte wijze te behandelen. Door de correcte behandeling heeft u kans op het beste resultaat. Dit is tevens waar u voor komt. Het is namelijk belangrijk om de ruzie of het meningsverschil met uw geliefde zo snel mogelijk op te lossen. In de volgende alinea zal weergegeven worden wat Floor Mediation te bieden heeft.

Wat te bieden?

Floor Mediation is gespecialiseerd in het op de juiste manier oplossen van een probleem tussen beide partijen. Doordat de werknemers gespecialiseerd zijn in het oplossen van conflicten is het mogelijk om ieder conflict op te lossen. Over het algemeen komen mensen hier terecht voor scheidings-mediation, arbeids-mediation en familie-mediation. Dit zijn over het algemeen al de mogelijk conflicten die behandelt kunnen worden door Floor Mediation. Het is natuurlijk mogelijk wanneer uw case niet in dit rijtje past, dat u gewoon een aanvraag doet. Bij Floor Mediation zijn ze namelijk flexibel.

Reageren is niet mogelijk.