Truckwash van Basiq Cleaning Truckwash van Basiq Cleaning

Truckwash van Basiq Cleaning

Basiq Cleaning maakt ook vrachtwagens schoon, want deze wagens zijn natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf. Het is belangrijk om een schone vrachtwagen te hebben. Het heeft naast de uitstraling verschillende voordelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het wassen van de vrachtwagens. Dit artikel is geschreven om jou inzichten te geven in hoe Basiq Cleaning te werk gaat en wat je kan verwachten.

Waarom een schone truck?

Het is niet makkelijk om een grote truck schoon te houden wanneer deze constant aan het rijden zijn. Dat is ook de reden dat je Basiq Cleaning in moet schakelen. Het is namelijk belangrijk dat je vrachtwagen schoon is. Een vrachtwagen is namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Over het algemeen staat er een logo op. Wanneer mensen een vieze vrachtwagen met jouw logo zien denken ze dat een vieze vrachtwagen hoort bij een slordig bedrijf. Dat is natuurlijk niet de reclame die je wilt hebben voor jouw bedrijf. Dat is de reden dat je een schone vrachtwagen moet hebben. Een schone vrachtwagen door Basiq Cleaning zal zorgen voor betere reclame.

Wasstraat

Basiq Cleaning heeft zijn eigen professionele wasstraat met ervaren collega’s. Bij deze wasstraat garanderen ze dat je met een brandschone vrachtwagen weggaat. Door gebruik te maken van de beste producten en machines is het mogelijk om de meest smerige wagens brandschoon te krijgen. Basiq Cleaning wil er namelijk voor zorgen dat je weer een blinkend visitekaartje krijgt.

Mobiele wasstraat

Wanneer je geen tijd hebt om met de vrachtwagens naar de wasstraat van Basiq Cleaning te komen hebben ze ook een mobiele wasstraat. Dit houdt in dat er werknemers van Basiq Cleaning met de juiste spullen naar jouw bedrijf komen. Dan wassen ze de wagens ter plekken. Dit is voor veel bedrijven een goede oplossing, omdat ze op die manier de vrachtwagens minder lang missen.

Reageren is niet mogelijk.