Hoog in Google staan Hoog in Google staan

Hoog in Google staan

Wat door elke ondernemer begeerd wordt is hoog staan op Google. Dat is meteen de reden dat het niet zomaar lukt om hoog in Google te staan. Om je website open te stellen dient hij technisch geoptimaliseerd te zijn, de content moet ook goed gevormd zijn zodat zoekmachines dit gemakkelijk kunnen analyseren. Om ervoor te zorgen dat uw website daadwerkelijk hoog komt te staan, in plaats van alleen plekken 6 tot 10, moeten er backlinks gegenereerd worden, bij voorkeur door een gespecialiseerd bedrijf. Neem nu contact op met SAM Online Marketing voor meer informatie.

Techniek geoptimaliseerd

Hoe kan de technische optimalisatie nou zorgen dat Google u hoog plaatst? Nou, Google kan pas op uw website kijken wanneer deze is opgebouwd aan de hand van de normen van technische optimalisatie. Wanneer u dus een niet-technisch geoptimaliseerde website heeft valt u in die zin al af voor een hoge positie op Google omdat er simpelweg voor hen niet genoeg te zien is.

Content

Content is het magische woord van de laatste jaren om een hoge positie in Google te verzekeren. Door je content op de juiste manier te presenteren zodat Google er gemakkelijk doorheen komt en een duidelijk beeld krijgt is dat ook wel terecht. Een professioneel contentmarketing bureau kan je hier bijstaan. Bij een plek hoog op Google komt alleen buiten het schrijven van goede content nog wat meer kijken.

Backlinks

Het belangrijkste, waarmee u van plek 8 daadwerkelijk hoog in Google komt te staan, is backlinks genereren. Wanneer u alles goed doet, maar backlinks vergeet, bent u nog steeds een van de verliezers op de eerste pagina. Wilt u echt bij de hoogste posities van Google meedoen, dan moet u genoeg doorverwijzingen (backlinks) van door Google vertrouwde websites gekregen hebben.

Zoals u heeft gezien is het enorm veel werk om langzaam die ladder van Google op te kruipen en een hoge plek in te nemen. Zoals net beschreven dient de website geoptimaliseerd te zijn op technisch vlak. Daarnaast is het belangrijk dat de content is afgestemd op de ‘ogen’ van Google. En uiteindelijk moeten er backlinks het verschil maken tussen plek 6-10 en plek 1-5. SAM Online Marketing wil graag al haar specialisten voor u inzetten om zo gegarandeerd zo snel mogelijk hoog in Google te komen.

Reageren is niet mogelijk.