Tips voor het maken van een goede website Tips voor het maken van een goede website

Tips voor het maken van een goede website

Een goede website maken is vandaag te dag misschien wel ingewikkelder geworden als vroeger. Door de opkomst van nieuwe platforms zoals de smartphone moeten veel websites anders ingericht worden. In dit artikel bespreken we een aantal tips waar een goede website volgens ons aan moet voldoen.

Geen zin om deze tips zelf toe te passen?  Op Webdesign Specialist Utrecht kunt u contact opnemen met een professional die u helpt met het opbouwen van uw website. Omdat https://webdesignspecialistutrecht.nl/ gebruik zowel aandacht heeft voor het visuele aspect van de website als de vindbaarheid van de website, heeft Webdesign Specialist Utrecht het complete pakket voor u in huis.

Maak de website responsief

Zoals u in het intro al kon lezen wordt het internet tegenwoordig ook veel gebruikt via de smartphone. De website moet wel goed leesbaar zijn op deze platforms. Vaak vraagt het surfen op een mobiel apparaat om een hele andere lay-out en functionaliteit van de website. Ongeveer een derde van de websites is helemaal niet geoptimaliseerd voor het gebruik op de smartphone. Voor het responsief maken kunt u terecht op Webdesign Specialist Utrecht Deze aanbieder maakt namelijk websites die voor de desktop, smartphone en tablet zijn geoptimaliseerd

Vermijd sliders en carrousels

Op ongeveer 40% van de websites zijn sliders en carrousels te vinden. Om de website vaak te saai wordt bevonden wordt met deze tools gepoogd een betere uitstraling van de website te realiseren. Het is echter bewezen dat sliders en carrousels minder kliks en minder omzet genereren. Het lijkt dus misschien een leuke feature maar dat is dut niet zo!

Hulp nodig bij webdesign?

Heeft u zelf nog geen responsieve website? Dan kunt u via Webdesign Specialist Utrecht eenvoudig een geheel verzorgde website kopen tegen voordelige tarieven. Webdesign Specialist Utrecht zal ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren goed vindbaar bent en betere conversie kunt realiseren met uw website,

Reageren is niet mogelijk.