Tandartspraktijk Dental Center Fitgebit Tandartspraktijk Dental Center Fitgebit

Tandartspraktijk Dental Center Fitgebit

Het is bij onze tandartspraktijk Amsterdam West Dental Center Fitgebit mogelijk om diensten af te nemen. Kies voor allerlei zaken die onze tandartspraktijk Amsterdam West uit kan voeren zoals een kroon laten plaatsen of een brug zetten. Ook is het mogelijk om een controle te doen waarbij er gekeken wordt naar de staat van de kiezen en tanden. Daarbij zal er tevens tandsteen verwijderd worden. En zo zal er ook vullingen gedaan kunnen worden waarbij een gaatje opgevuld wordt met composiet.

En verder kan de tandartspraktijk die in Amsterdam West ligt nog andere tandheelkundige ingrepen doen. Zo zal er een sealing aangebracht kunnen worden om een beschermlaagje aan te brengen op de tanden. Vooral is dat bij jonge kinderen handig. Door de sealing kunnen bacteriën veel lastiger doordringen tot de tand. En zo kan onze tandartspraktijk uit de omgeving Amsterdam West voor diverse tandheelkundige diensten zorgen.

Tandsteen verwijderen en gebitscontrole

Een belangrijke ingreep die onze tandartspraktijk Amsterdam West doet is het verwijderen van tandsteen en het doen van een gebitscontrole. Men kan bij ons terecht voor die zaken. Men zal er dan voor zorgen dat er gecontroleerd wordt op tandplak en op het ontstaan van cariës. Wanneer dat goed in de gaten wordt gehouden is het mogelijk om een gezonde mond en tanden te houden. Daarbij kan onze tandartspraktijk bij helpen. Als echte professional kunnen we een gebitscontrole voor u uitvoeringen waarbij er gekeken wordt naar de conditie van het gebit en naar plekjes die gevoelig of kwetsbaar zijn geworden. Wanneer er iets wordt geconstateerd kunnen we vervolgens een nieuwe afspraak inplannen om het euvel te verhelpen. Een tandartspraktijk in Amsterdam West raadt meestal aan om eens per half jaar een controle uit te laten voeren.

Vervolgstappen en andere behandelingen

Wanneer er grotere behandelingen of vervolgstappen gedaan moeten worden kan onze tandartspraktijk helpen met het organiseren en het uitvoeren van complexe operaties waarbij meerdere soorten specialisten komen helpen. Deze ondersteunen u dan op allerlei manieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een prothese door een tandtechnicus te laten maken. Deze kan vervolgens door een andere specialist uit onze tandartspraktijk Amsterdam West aangebracht worden.

Reageren is niet mogelijk.