Bonis Accountancy en wat het kost om een bedrijf te starten Bonis Accountancy en wat het kost om een bedrijf te starten

Bonis Accountancy en wat het kost om een bedrijf te starten

Het starten van een bedrijf is voor veel mensen een droom. Voorkom echter dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij het starten van uw bedrijf.  U bent altijd op de hoogte van uw financiële situatie door een samenwerking met Bonis Accountancy. Op https://www.bonis.nl/ kunt u eenvoudig in contact komen met deze accountant. Omdat het wel zo verstandig is dat u als ondernemer op de hoogte bent van mogelijke kosten die worden gemaakt zetten wij deze in dit artikel op een rijtje voor u.

Wenst u administratieve diensten op andere locatie? Kijk dan eens bij Administratiekantoor Zeist. Daar vindt u tevens alle nodige services om uw bedrijf op te starten.

De kosten voor de KvK

Bij het starten van een onderneming moet u een rechtsvorm kiezen. Bij de eenmanszaak, VOF of maatschap moet u zich altijd inschrijven bij de kamer van Koophandel. Let op! Het inschrijven bij de kamer van koophandel kost u 50 euro. Daarnaast moet u nog eens 15 euro aftikken als u een uittreksel van de inschrijving wilt.

De kosten voor een kantoor

Hoe hoog de kosten voor een kantoor zijn hangt natuurlijk  af van de situatie. Misschien kunt u wel gewoon thuis beginnen met uw onderneming. Vaak berekent men wel kosten in voor het huren van het kantoor maar worden de kosten voor de inboedel vergeten. U moet natuurlijk ook een printer hebben en ander kantoorartikelen.  Houdt ook rekening met software die u moet aanschaffen. Een office pakket is bijvoorbeeld best duur. Enkele opties voor het huren van een kantoorruimte als starter zijn door te huren in een bedrijfsverzamelpand. 

Hulp nodig met het inzichtelijk maken van de kosten?

U hoeft natuurlijk niet zelf alle kosten inzichtelijk te maken. Steeds meer ondernemers kiezen namelijk voor de hulp van een accountant. Bonis accountancy helpt u graag met het uitvoeren van de administratieve taken! Deze accountant zorgt ervoor dat uw boekhouding altijd inzichtelijk is door gebruik te maken van een app!

Reageren is niet mogelijk.