Koffiebekers goedkoop maar trendy Koffiebekers goedkoop maar trendy

Koffiebekers goedkoop maar trendy

Een van de trends die de laatste jaren enorm in opkomst is zijn de koffietentjes met koffiebekers. Op elk station, op elk moment van de dag lopen er mensen rond met koffiebekers van bedrijven als Starbucks en AH to Go. Koffiebekers zijn dus niet meer uit het straatbeeld weg te denken en het is zelfs trendy te noemen. De negatieve associatie met dat het goedkoop is, is grotendeels verdwenen. Met het inzetten van plastic of kartonnen koffiebekers voor uw bedrijf is er een kans ontstaan. Door de koffiebekers te laten bedrukken met uw logo of product, kan het koffiemomentje geassocieerd worden met uw bedrijf, waardoor er goedkoop promotie gemaakt wordt.

Plastic of kartonnen koffiebekers?

De meeste bedrijven die wegwerp koffiebekers aanbieden, hebben de volgende categorieën van producten:

  • Plastic (koffie-)bekers
  • Kartonnen bekers
  • Gerelateerde accessoires

Plastic bekers komen in verschillende vormen en maten die allemaal geschikt zijn voor bepaalde automaten. Voor het bedrukken en promoten zijn kartonnen bekers echter geschikter. De associatie die mensen hebben met kartonnen koffiebekers in relatie tot koffietentjes is hierin een positief aspect. Daarnaast is het gebruiken van kartonnen koffiebekers minder schadelijk voor het milieu. Bij deze bekers ontkom je er echter niet aan om ook accessoires aan te schaffen die bij het koffiemoment horen. Iedereen drinkt immers zijn koffie naar eigen voorkeur.

Bekers laten bedrukken

Het laten berdrukken van bekers is de grootste kans die koffiebekers met zich meebrengt. U kunt natuurlijk op de koffiebekers zetten wat u wil, maar het is de ideale gelegenheid om op subtiele wijze een marketingactie uit te voeren. U kunt ervoor kiezen bij een evenement of bedrijfsbezoek slechts het logo van het bedrijf op de bekers te laten drukken, maar u kan er ook van maken wat u zelf wilt. Een belangrijke marketingboodschap, statement of iets anders kan allemaal gedaan worden om de klant te beïnvloeden. Het mooie is dat, omdat het op de koffiebeker staat, de consument waarschijnlijk niet eens bewust merkt dat hij wordt beïnvloed. Voor professionele koffiebekers, bedrukt of onbedrukt, kunt u terecht bij Koffiebekerbestellen.nl!

Reageren is niet mogelijk.