GPS Trackers GPS Trackers

GPS Trackers

Het bedrijf Global Trackmarks is gespecialiseerd in GPS Trackers, rittenregistratie, fleetmanagement en tracking & trace. De experts van het bedrijf hebben veel ervaring in alles wat met GPS Trackers te maken heeft, waardoor ze altijd deskundig advies kunnen geven. Door hun jarenlange ervaring weten ze altijd waar ze het over hebben.

Fleetmanagement

Naast dat Global Trackmarks een expert is op het gebied van rittenregistratie is het bedrijf ook zeer gespecialiseerd in fleetmanagement. Deze term zal niet bij iedereen bekend zijn. Wanneer je erover nadenkt, zal je uitkomen op management van een vloot. Fleetmanagement is echter niet alleen mogelijk bij zeilbedrijven met schepen, maar ook bij andere bedrijven. Met vloot wordt hier namelijk alle vervoersmiddelen van een bedrijf bedoelt. Dit houdt dus auto’s in, maar ook bedrijfsbusjes. Wanneer een bedrijf ook vliegtuigen in het bezit heeft, worden deze vervoersmiddelen ook bedoeld. Fleetmanagement houdt in dat een bedrijf controle houdt over al zijn vervoersmiddelen met behulp van GPS Trackers. Dit betekent dat het bedrijf precies weet waar elk vervoersmiddel is en wat ermee gebeurt. Ook betekent het dat er een duidelijk overzicht is van alle voertuigen en hoe deze ervoor staan. Dit zorgt ervoor dat het altijd duidelijk is wanneer er getankt moet worden of er onderhoud gepleegd moet worden.

Slimme GPS Trackers

Global Trackmarks zorgt er met zeer geavanceerde GPS Trackers voor dat bedrijven zeer gemakkelijk een overzicht kunnen houden van al hun voertuigen. De slimme GPS Trackers houden precies bij waar elk voertuig is en hoe deze ervoor staat. Hierdoor wordt een APK keuring nooit te laat uitgevoerd en zal een voertuig nooit zonder benzine of diesel komen te staan. Global Trackmarks is ook zeer deskundig op het gebied van rittenregistratie en tracking & trace. Ook rittenregistratie en tracking & trace wordt gedaan met behulp van GPS Trackers door Global Trackmarks.

Reageren is niet mogelijk.