Basiq Group voor het onderhouden van een houten vloer Basiq Group voor het onderhouden van een houten vloer

Basiq Group voor het onderhouden van een houten vloer

Een vloer onderhouden kan soms best ingewikkeld zijn. Veel verschillende soorten hout vragen om verschillende manieren van schoonmaken. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun vloeronderhoud te laten doen door Basiq Group. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u meer informatie vinden over het vloeronderhoud van deze specialist!  In dit artikel geven we u alvast een aantal tips voor het schoonmaken van de houten vloer.

De geoliede vloer

Bij het onderhouden van een geoliede houten vloer moet u rekening houden met een aantal aspecten. Het is van belang dat u de vloer om de 1 a 2 weken schoonmaakt met wat parketzeep. U kunt de parketzeep door uw dweilwater heen gooien. De parketzeep bevat kokosolie. Deze olie heeft een voedende werking. Dweil deze vloeren echter niet te nat. Als u dit wel doet zal u de vloer kwetsbaarder maken. Onderhoud de vloer ook door eens per jaar onderhoudsolie aan te brengen op de vloer. Na het aanbrengen van de olie zal de vloer er weer uitzien als nieuw. Hoe u de olie moet aanbrengen staat vaak op de verpakking aangegeven.

De werkwijze van Olie

Zoals al is uitgelegd is het onderhouden van de vloer belangrijk. Maar hoe brengt u deze olie da n aan? Het proces is namelijk zeer belangrijk bij het aanbrengen van de olie. Het onderhouden van de toplaag zal er namelijk voor zorgen dat de vloer veel langer houdbaar is. Voor het aanbrengen van de olie wordt daarom ook vaak gedaan door professionals.

Hulp nodig met het onderhoud aan uw vloer?

Het onderhoud aan de vloer is meestal een stuk ingewikkelder als gedacht. Daarom raden wij aan om dit te laten doen door een professional. Een partij dit dit graag voor u doet is Basiq Group. Door middel van het leveren van maatwerk zal ook uw houten vloer nog jarenlang meegaan.

Reageren is niet mogelijk.