Basiq Group en graffiti verwijderen. Methode bij harde ondergrond Basiq Group en graffiti verwijderen. Methode bij harde ondergrond

Basiq Group en graffiti verwijderen. Methode bij harde ondergrond

Het verwijderen van graffiti is een behoorlijke klus. Er komen flink wat facetten kijken bij het verwijderen van de graffiti. Naast de grootte en grondigheid van de aangebrachte graffiti is ook de verfsoort die is gebruikt belangrijk. Tot slot is ook de ondergrond waar de graffiti op is aangebracht erg belangrijk bij het verwijderen. Basiq Group is een partij die altijd de meest geschikte methode kiest die past bij de situatie. Op https://basiqgroup.nl/ kunt u binnen no-time in contact komen met een specialist. In dit artikel bespreken we de ondergronden waar de graffiti op is aangebracht en welke methode geschikt is om de graffiti te verwijderen op de betreffende ondergrond. 

Harde ondergronden 

Bij harde ondergronden, zoals steen en beton, kunt u het beste kiezen voor een verf oplossend chemisch middel. Voorbeelden van deze middelen zijn terpentine en  aceton. Er bestaan ook opties die vriendelijker zijn voor het milieu. Het werken op een ondergrond zoals beton en steen betekent dat het reinigingswerk wat grondiger verricht kan worden. Het middel kan bijvoorbeeld langer intrekken en met een stevige borstel worden weggeschrobd. Breng het middel eerst in kleine schaal aan. ZO kunt u zien of de graffiti eenvoudig loslaat. Doet dit bij voorkeur op een droog oppervlak. Wees er ook zo snel mogelijk bij want hoe langer de graffiti op de muur is bevestigd, hoe moeilijker de graffiti te verwijderen is. 

Reinigingsmethoden 

Zoals vermeld kunt u bij het verwijderen op een harde ondergrond gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen.  Als deze middelen niet goed genoeg werken is een stoomreinigen een optie. Bij deze methode is er minimale belasting van het milieu en de ondergrond wordt vaak niet beschadigd.

Hulp nodig?

Het verwijderen van graffiti is dus een behoorlijke klus. Als u dit liever niet zelf doet kunt u hier eenvoudig de hulp voor inschakelen van Basiq Group. Zij inventariseren de casus altijd zorgvuldig en kiezen vervolgens voor de geschikte reinigingsmethode. Waar wacht u nog op!

Reageren is niet mogelijk.