Verzendzakken Verzendzakken

Kledingwinkels die kleding versturen maken niet altijd gebruik van verzendzakken. Het komt soms voor dat winkels zakken voor kleding te duur vinden en daarom gebruik maken van een postdoos. Een postdoos is een zeer geschikt als bescherming bij vervoer, maar niet voor kleding.

Papieren of kartonnen verpakking

Een doos is van heel ander materiaal gemaakt dan verzendzakken. Een doos is gemaakt van papier, maar papier is helaas geen sterk materiaal. In regen of sneeuw wordt papier zacht en kan het gaan afbrokkelen. Dit kan ervoor zorgen dat er openingen ontstaan in een doos. Bij sommige producten maakt dit niet uit, maar voor kleding is dit wel een probleem en zijn verzendzakken nodig. Kleding kan er niet goed tegen om lang nat te zijn. Na een tijd kan het gaan stinken of zelfs gaan schimmelen. Het staat erg onprofessioneel voor een klant om stinkende, natte kleding te ontvangen van een kledingwinkel. Het is dus verstandig om goed na te denken over het vervoer en misschien over te stappen op COEX verzendzakken.

Ruimtebesparing

Een ander voordeel van een COEX is dat het minder ruimte inneemt dan een doos. Een doos is stevig en heeft een vaste vorm, waardoor het niet gebogen kan worden. Voor veel producten is dit noodzakelijk, omdat de producten anders stukgaan. Kleding kan echter niet breken, wat een vaste verpakking onnodig maakt. Door gebruik te maken van COEX verzendzakken kan het pakketje even klein zijn als de kleding erin. Hierdoor past de kleding vaak door de brievenbus heen, waardoor je niet thuis hoeft te wachten op de postbode om het pakket aan te nemen.

Verzendzakken van Verpakking Voordeel

Verpakking Voordeel heeft verschillende soorten verzendzakken in het assortiment. Elke zak is van een hoge kwaliteit, waardoor je zeker weet dat ze niet uitscheuren. Daarnaast heeft Verpakking Voordeel vele maten verzendzakken, waardoor er voor elk kledingstuk een geschikte zak is.

Reageren is niet mogelijk.