Recruiter XL voor het werven van personeel Recruiter XL voor het werven van personeel

Recruiter XL voor het werven van personeel

Heeft u moeite met het werven van personeel? Dan bent u niet het enige bedrijf. Het aantal mensen dat een bepaalde functie kan vervullen binnen uw bedrijf is niet eindeloos. Daarnaast is goed en gedreven personeel erg belangrijk voor de groei van uw bedrijf. Tegenwoordig wordt het wervingsproces wel een stuk makkelijker gemaakt doordat er veel software op de markt is die u daarbij kan helpen. Zo ook de software van Recruiter XL. Deze software stelt u in staat alle recruitment processen op een snelle en makkelijke manier te managen. Op https://recruiterxl.nl/ kunt u het complete aanbod van deze aanbieder bekijken. In dit artikel zullen wij de gekste manieren om personeel te werven voorbij laten komen! 

Werving van personeel door Google 

Google staat natuurlijk bekend om zijn creativiteit. De afgelopen jaren heeft dit bedrijf al vaker indrukwekkende recruitment campagnes uitgezet. Een aantal van die waren wel heel absurd. Zo is er een ICT’er geweest die op zoek was naar een aantal zeer specifieke zoektermen over programmeertalen. Op het begin kreeg deze meneer gewoon zijn zoekresultaten getoond maar daarna gebeurde iets bizars! De pagina werd opengebroken en midden in het beeld verscheen er een banner waarop de tekst ”You’re speaking our language, up for a challenge” werd getoond. De man werd gevraagd een aantal taken uit te voeren in een specifieke programmeertaal. De man hing even later al met de recruitment van Google aan de lijn. Een aantal maanden later is de man in dienst gegaan bij Google. Als je verder professionele uitzendbureaus zoekt kan je hier terecht voor vacatures Bollenstreek. Zo vind u geschikte kandidaten voor openstaand werk.

Een zwarte doos

Het nationale leger van Zwitserland was op zoek naar nieuw personeel voor het leger. Nadat het niet lukte mensen te werven voor het leger werd er een zwarte doos neergezet in het centrum van Stockholm. Hier zat een persoon in die alleen kon worden bevrijd door een andere persoon er in te laten zitten. De campagne was succesvol. Het dubbele aantal kandidaten meldde zich namelijk aan.

Reageren is niet mogelijk.