Opslagruimte in diverse maten Opslagruimte in diverse maten

Opslagruimte in diverse maten

Men kan bij Oomen Opslag een opslagruimte krijgen voor de lange duur. Zo is het mogelijk om in diverse maten een opslagruimte te huren waar uw inboedel veilig en beschut staat. Het huren van zo’n opslagbox kan men om verscheidene redenen doen. Zo kan men het doen, omdat men gaat verhuizen naar een kleinere woning. Het overschot aan bezittingen kan men dan opbergen zolang er nog geen eindbestemming voor is.

En zo kan men een opslagruimte ook nemen wanneer men van plan is om te gaan verbouwen. Een tijdelijke plek om alles in op te bergen is dan een gewenste oplossing aangezien er veel gewerkt zal worden. Men kan door het gebruik van een container voorkomen dat er stof en verf op meubels en dergelijken terecht komt. Wil men dus een veilige opbergplek voor uw bezittingen dan kan men dat bij ons krijgen. Een opslagruimte voor zulke gelegenheden kan men in verschillende maten bij ons krijgen.

Opslagruimten aan huis

Zoekt u opslagruimten aan huis waar u de gehele tijd gebruik van kunt maken? In zo’n geval kunt u zeker bij ons terecht. Ons bedrijf levert de container bij u af waardoor u daarvoor uw eigen voordeur de ruimte makkelijk en snel kunt inladen. Verder kan men ervoor kiezen om de opslagruimte, nadat deze voor uw huis heeft gestaan, op te laten halen door een hijswagen. Dan zal deze opslagbox geplaatst worden op een beveiligd terrein waar men zicht heeft op de containers. Zo zal het lastiger zijn voor inbrekers om bezittingen te ontvreemden. Om het hele jaar deze service aan te bieden worden de opbergplekken verwarmd waardoor goederen geen schade oplopen door temperatuurverschillen. Bovendien kan men de opslagruimte na gebruik weer voor uw huis laten plaatsen waardoor het uitladen net zo eenvoudig is.

Opslagbox voor lange duur

Voor een opslagruimte voor de langere duur kan men eveneens bij ons een opslagbox huren. Dit zijn dan zeecontainers die robuuster zijn en op de stoep of een terrein geplaatst kunnen worden. Wil men dus een opslagruimte? Ga dan naar onze website.

Reageren is niet mogelijk.