Zonnen met COF Europe ligstoelen Zonnen met COF Europe ligstoelen

Zonnen met COF Europe ligstoelen

Het is weer bijna zomer, en dan brengen we natuurlijk veel tijd door in de zon. Met een goed boek in de tuin zitten wordt nog comfortabeler met de ligstoelen van COF Europe. Doordat de stoelen van https://cofeurope.com/ zijn voorzien van een coating van PVC zullen zij extreem lang meegaan! In dit artikel vindt u een aantal feiten en fabels over het zonnen. 

Zonnebrandcrème biedt volledige bescherming

Veel mensen denken dat het aanbrengen van zonnebrandcrème zorgt voor een volledige bescherming tegen de zon. De uv-straling is vaak de boosdoener als het aankomt op schade aan uw huid tijdens het zonnen. De straling is op te delen in UV-A,B en C. De UV-B stralen zorgen ervoor dat u een bruine of rode huid krijgt van het zonnen. De meeste zonnebrandcrèmes bieden bescherming tegen UV-B straling. Maar UV-A straling is juist de straling die zorgt voor het verouderen van de huid. Het is dus niet waar dat zonnebrandcrème volledige bescherming biedt tegen de zon. De eerder genoemde UV-C straling is minder relevant. Alhoewel deze straling in principe het gevaarlijkst is komt deze straling niet bij de aarde terecht. De ozonlaag houdt deze straling namelijk tegen.

Verbranding zonder het schijnen van de zon

Veel mensen denken dat men alleen kan verbranden als de zon schijnt. De zon schijnt echter altijd, achter de wolken weliswaar.  De wolken die boven ons hangen zijn vaak helemaal niet zo dik en de zon kan hier dus prima doorheen schijnen. Het is dus belangrijk dat u ook bij lichte bewolking uw huid insmeert met zonnebrandcrème. 

Comfortabel zonnen?

Wilt u comfortabel kunnen zonnen in de tuin of moet u het publieke zwembad voorzien van een aantal ligstoelen? Op COF Europe kunt u de langst houdbare ligstoelen bestellen. Doordat ze zijn gecoat met een PVC laag bent u gegarandeerd van een lange houdbaarheid van de ligstoelen!

Reageren is niet mogelijk.