Urban Flex opslagruimte huren en bijzondere vondsten in opslagboxen Urban Flex opslagruimte huren en bijzondere vondsten in opslagboxen

Urban Flex opslagruimte huren en bijzondere vondsten in opslagboxen

Als u wel eens naar het programma storage wars heeft gekeken dan weet u dat er nog wel is bijzondere dingen worden gevonden in de opslagboxen. In dit artikel zetten een aantal bizarre vondsten op een rijtje. Wilt u zonder gekkigheid een opslagruimte huren? Dan kunt u bij Urban flex opslagruimte huren. Het bij Urban Flex opslagruimte huren biedt vele voordelen voor u, daarover later meer.

Muziek van Michael Jackson

Soms worden er nog wel is pareltjes gevonden bij het overkopen van een opslagruimte. Zo werd ook de garagebox van de vader van Michael Jackson overkocht. De koper bleek na onderzoek meer dan 250 originele nummer van Michael Jackson te hebben gekocht. Deze platen behoorde niet tot een platenmaatschappij en zijn nooit officieel uitgebracht. Dat betekend dat de nummers wel een miljoenen euro’s waard kunnen zijn. Ook op zoek naar een parel van een opslagruimten? Dan kunt u terecht bij Urban flex voor het huren van een opslagruimte.

Nicholas Cage

In 2000 diende de bekende acteur Nicholas Cage een aangifte in bij de politie over een stripboek dat hij kwijt was. Een flink aantal jaren later werd het stripboek aangetroffen in een opslagruimte die was verlaten. Naar verluid was het stripboek ongeveer een miljoen dollar waard, niet niks dus! Het stripboek is later weer in handen van acteur Cage terecht gekomen. 

Zelf een opslagruimte nodig?

Heeft u zelf een opslagruimte nodig? Dan kunt u bij Urban flex een opslagruimte huren. Door het gebruik van een All-in tarief weet u bij deze aanbieder altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan. Het huren van opslagruimten bij Urban flex komt daarnaast met aanvullen service faciliteiten zoals cameratoezicht, brandbeveiliging en alarmsystemen. Kijk voor offertes even op de website van Urban flex!

Reageren is niet mogelijk.