PVC tegels PVC tegels

PVC tegels

Het leggen van vloeren of wanden is vaak een hels karwei, al wordt het met behulp van PVC tegels een stuk gemakkelijker. Het gebruik van PVC tegels is steeds meer in opkomst en het drijft de andere soorten wanden en vloeren uit de markt. Het heeft eindeloos veel soorten en ook zeer veel voordelen. Daarnaast kan PVC in voor elke bestemming in het huis gebruikt worden. De experts van Pand 16 helpen u graag een weloverwogen keuze voor uw PVC wand of vloer te maken!

Soorten en voordelen van PVC tegels

Er zijn twee soorten gebruik van PVC tegels. Er wordt gebruik gemaakt van PVC tegels voor wanden én voor vloeren. Ieder heeft overeenkomende en unieke voordelen ten opzichte van andere vloeren en wanden.

Het voordeel van wandtegels van PVC is in de eerste plaats de gunstige prijs ten opzichte van tegels. Daarnaast werkt het isolerend in warmte én geluid. Een ander voordeel van PVC tegels aan de wand is dat u een hele kamer naar uw smaak kunt aanpassen wat betreft sfeer. Zoals u kunt zien op de website van Pand 16 zijn er namelijk erg veel verschillende soorten wandtegels.

Het gebruik van PVC tegels voor vloeren is een andere mogelijkheid die enorm in opkomst is. Er worden momenteel de meeste vloeren verkocht van deze tegels en dat komt door de vele voordelen. Ze zijn goedkoper, warmte- en geluidsisolerend (wat vooral van pas komt in flats), warm en relatief zacht en ook nog duurzaam. U kunt alle PVC wanden en vloeren bij Pand 16 vergelijken op de website óf in het filiaal.

Bestemmingen tegels – Pand 16

Er zijn in een huis natuurlijk verschillende bestemmingen voor deze PVC tegels. Elke tegel is in principe waterbestendig en dus ook in staat om ook in gezet te worden in elke ruimte van het huis. De onderverdeling die bij Pand 16 echter gemaakt is, omdat elke PVC tegel natuurlijk wel met een doel gemaakt is, is als volgt:

  • PVC in de woonkamer of keuken
  • PVC tegels voor badkamer
  • Vloertegels en Wanden voor in het toilet

Alle vloertegels en wandtegels, voor alle bestemmingen, zijn online te vinden bij Pand 16. Ook kunt u de tegels in het echt komen bekijken om een echt goed beeld te krijgen van wat u aankoopt. Op afspraak kunt u bij een filiaal van Pand 16 langskomen, of tijdens openingstijden, om advies op maat te krijgen en zeker te weten dat u de juiste PVC tegels voor uw wand of vloer kiest.

Reageren is niet mogelijk.