Dahua voor de echte veiligheidsfreaks met 4K IP Camerasystemen Dahua voor de echte veiligheidsfreaks met 4K IP Camerasystemen

Dahua voor de echte veiligheidsfreaks met 4K IP Camerasystemen

Om uw veiligheid in en rond het huis of bedrijf te garanderen, is een camerasysteem onmisbaar. Met een groeiend aantal pogingen tot inbraak is een goed camerasysteem bepalend of u succesvol beroofd wordt of niet. De beste beveiligingscamera’s waren de laatste jaren de HD camera’s. Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beeldkwaliteit is echter 4K IP. Voor alle camerasystemen, waaronder de beste 4K IP camera’s van Dahua, kijkt u op de website van Arend Beveiliging!

Toenemend aantal inbraken

Zowel bij huishoudens als bedrijfspanden is er duidelijk te zien dat er veel wordt ingebroken wanneer er geen topkwaliteit beveiligingssysteem is geïnstalleerd. Vooral bedrijfspanden moeten het steeds vaker afzien. Zonder camerabeelden van hoge kwaliteit hebben bedrijven namelijk ook geen poot om op te staan. Door één 4K (Dahua IP) camera bij de ingang te plaatsen, heeft u al een feilloos beeld waarmee u alles haarfijn in beeld kunt brengen.

Voordelen 4K IP camerasystemen Dahua

Het voordeel van de 4K IP camera’s (van Dahua) wordt dan ook direct duidelijk; de beeldkwaliteit. Door de bijzonder goede kwaliteit kunnen er beelden die 25 keer worden uitvergroot nog steeds in de ogenschijnlijk net zo goede kwaliteit worden weergegeven. Bij het vastleggen van het gezicht van een inbreker, of het vaststellen van een kenteken in de achtergrond is een 4K IP camera van Dahua dus perfect. Het IP gedeelte van de Dahua camera’s houdt in dat deze draadloos zijn en dat de 4K camerabeelden moeiteloos via het netwerk naar je camera gestuurd worden.

Nadelen 4K IP camera’s

Het voornaamste nadeel van de 4K beeldkwaliteit is voor veel mensen toch dat deze beeldkwaliteit zo veel opslag opeist dat er veel geheugen bijgekocht moet worden, al wordt er tevens bespaard, omdat door het feit dat het een IP camerasysteem is, geen afzonderlijke recorder nodig is. Het camerasysteem is echter in aanschaf wel ook iets prijziger. De camera is simpelweg door de 4K opnamemogelijkheid beter en duurder. De voordelen die de 4K IP camera’s tegen de toenemende inbraken te bieden heeft zijn dus vooral voor veel bedrijven toch genoeg om het zeker te overwegen, maar ook particulieren schaffen deze topkwaliteit Dahua camerasystemen aan de lopende band aan. Bent u ook overtuigd, of wilt u meer camerasystemen vergelijken? Ga naar Arend Beveiliging!

Reageren is niet mogelijk.