Aqua Vivenda voor een zwembad in de tuin Aqua Vivenda voor een zwembad in de tuin

Aqua Vivenda voor een zwembad in de tuin

Iedereen droomt ervan met mooi weer: een zwembad in de tuin. Bij Aqua Vivenda kunnen ze dit voor je mogelijk maken. Aqua Vivenda levert zwembaden, zwemspa’s en spa’s door heel Nederland en zelfs tot over de grens. Ben je benieuwd of een zwembad in de tuin iets voor jou is? Lees dan dit artikel en kom erachter of het wat voor jou is.

Langere termijn

Er zijn verschillende zwembaden zoals ingegraven zwembaden of opbouwzwembaden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de tuin kan je gaan voor een van deze mogelijkheden. Een zwembad, en zeker de ingegraven variant, is altijd een investering. Denk hier ook aan of het investering is voor jezelf of misschien voor (klein)kinderen. Als je het meer voor anderen doet, probeer dan uit te vogelen of het niet alleen voor de korte termijn maar ook voor de lange termijn is. Als je het ook vooral bij jezelf doet is het ook belangrijk om na te gaan of het leuk blijft op langere termijn.

Buiten het seizoen

Als je slim bent koop je een zwembad buiten het seizoen! Waarom? In de zomer zullen opbouwzwembaden sneller uitverkocht zijn, en dit kan ook zomaar gebeuren wanneer het een aantal dagen heel warm is. Door eerder een zwembad te kopen, kan je hem ook al eerder opzetten waardoor het water de tijd heeft om warm te worden.

Plaatsing

Ga je voor een opbouwzwembad die niet permanent blijft staan, dan kan je deze beter niet op een gazon zetten. Een zwembad kan een kale en droge plek veroorzaken waardoor je weer opnieuw moet inzaaien. Het is dus beter om het zwembad op tegels te zetten. Heb je geen ruimte om het op tegels te zetten? Verplaats het zwembad dan maandelijks. Dit zorgt ervoor dat het gazon niet te lang achter elkaar belast wordt.

Reageren is niet mogelijk.