Werk bij OTTO Werk bij OTTO

Werk bij OTTO

Kom werken bij OTTO Work Force en vind de baan die bij je past. Je kan allerlei banen vinden van orderpickers, magazijnmedewerkers en voormannen. Je vindt het hier. Schrijf je in en neem de baan die je wilt. Je kan werkelijk elke vacature vinden. Een belangrijk sleutelwoord dat we hierbij hanteren is respect. Dat is wat je moet hebben wil je bij ons kunnen komen werken. Je kan bij ons werken wanneer je respect hebt voor anderen. Wordt een orderpicker of ga in het magazijn werken. Als je maar goed bent in wat je doet en ambitie hebt. Dan kan je bij ons inschrijven om aan de slag te gaan.

Zorg ervoor dat je je gauw inschrijft. Dan kan je direct aan de slag. Kijk op onze site wat we te bieden hebben wat betreft openstaande vacatures en je kan meteen beginnen met werken bij OTTO Workforce.

Vacatures kiezen

Er zijn vele vacatures die je kunt kiezen bij OTTO Work Force. Je kan in het magazijn werken waarbij je spullen bij elkaar kunt pakken om een bestelling klaar te maken. Op het moment dat de bestelling de deur uit moet is deze door jou geheel in orde gebracht. Ook kan je gaan werken als orderpicker. Daarbij zal je met een headset de order samenstellen. Je krijgt dan te horen waar je heen zal moeten gaan. Het pad of de stelling waar het staat zal dan worden doorgegeven. En verder zal je dan alles moeten verzamelen, in een doos doen en verzegelen. Je kan ook aan de productielijn werken. Dat kan als iemand die aan de lopende band dozen inpakt, maar ook als machine bestuurder. Je kan dan de loopband beheren inclusief de productie. Je draagt dan de verantwoordelijkheid over de loopband en de machines. Die zal je dan ook moeten onderhouden.

Ander werk

Je kan ook kiezen om te werken in het buitenland. Je zal dan vanuit OTTO Work Force betaald worden. Kies daarom een beroep bij ons en ga aan de slag.

Reageren is niet mogelijk.