Hoe gebruik je vibrators? Hoe gebruik je vibrators?

Er zijn verschillende vibrators op de markt en het is niet altijd duidelijk hoe je die moet gebruiken. Hier lees je meer over twee soorten alter

Hoe een konijnenvibrator te gebruiken?

Oké, dus vibrators van konijnen zijn seksspeeltjes die zijn ontworpen om je tegelijkertijd externe clitorale stimulatie en interne G-spot-stimulatie te geven. Deze 2 plezierzones op je lichaam kunnen worden gecombineerd om een ​​”gemengd orgasme” te produceren, waarbij je 2 verschillende soorten vrouwelijk orgasme tegelijkertijd ervaart.

Gebruik eerst de “konijnenoren” om de clitoris te stimuleren en die seksuele sappen te laten stromen. Wanneer je je opgewonden en klaar voelt, smeer je de hoofdschacht van het speeltje in met wat glijmiddel op waterbasis en steek je het langzaam in je vagina. Zorg ervoor dat de punt van de schacht in de richting van je buik wijst, want dit is de kant van je lichaam waar de G-spot zit.

Het ontwerp van het speelgoed moet duidelijk maken hoe je een konijnenvibe kunt invoegen.

De meeste vibrators voor konijnen hebben meerdere instellingen om de vibratie van de konijnenoren te regelen, evenals vibraties in de G-spot-tip. Veel van dit speelgoed heeft ook extra bedieningselementen voor rotaties en wervelingen in de hoofdas. Begin klein en werk langzaam op naar meer intense vibraties.

Hoe een toverstafvibrator te gebruiken?

Hitachi Toverstaf

Wandvibrators zoals de beroemde Hitachi Magic Wand staan ​​bekend om hun diepe, rommelende vibraties. Wandvibrators zijn ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris, hoewel ik heb gehoord dat sommige jongens ze ook als penisvibrators gebruiken, dus er zijn veel mogelijkheden met dit speelgoed.

Als je ze op je clitoris gebruikt, zorg er dan voor dat je ze stevig tegen je lichaam drukt (als je dat prettig vindt) zodat die diepe vibraties je diepere clitoriscomplex kunnen binnendringen (je clitoris loopt dieper dan je denkt!) hormonen pompen.

Je zou zelfs toverstokvibrators met een partner kunnen proberen!

Houd er bij het gebruik van deze seksspeeltjes rekening mee dat ze u na een tijdje verdoofd kunnen maken vanwege hun sterke eigenschappen. Het is handig om ze over verschillende delen van je vulva te bewegen om ervoor te zorgen dat je de trillingen blijft voelen en van het plezier blijft genieten. Een verdoofd poesje vibreren is niet leuk.

Reageren is niet mogelijk.