Helden van de Tour de France Helden van de Tour de France

Helden van de Tour de France

Er zijn steeds meer mensen die willen gaan beginnen met de wielersport. Maar als je daarmee wilt starten heb je een racefiets nodig. Als je een racefiets aanschaft kan je beginnen met wielrennen, maar wie zijn eigenlijk de grote namen in de wielersport?

De Nederlandse trots

Omdat steeds meer mensen een racefiets aanschaffen, komen er ook steeds meer wielrenners bij. Hierdoor zijn er ook steeds meer Nederlanders met een racefiets. Hierdoor worden er ook steeds meer Nederlanders bekend in de wielersport. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk?

1.                          Dylan Groenewegen
2.                          Stef Clement
3.                          Bert-Jan Lindeman
4.                          Bauke Mollema
5.                          Dylan van Baarle

Dit zijn de Nederlandse toppers, dit zijn namelijk de wielrenners uit Nederland. Nederland staat op de medaillespiegel op de 7de plaats, met één goudenplakkaat en met twee zilveren plakkaten. Dit is al een prestatie dat op zichzelf staan. Steeds meer Nederlanders pakken de racefiets uit de schuur en gaan een stuk fietsen, maar welke wielrenners hebben het nu echt gemaakt, als je kijkt naar de Nederlandse prestaties. Want er zij namelijk grote spelers die uit Nederland komen, hierdoor word de Tour de France ook steeds vaker gedomineerd door Nederlandse toppers die gebruik maken van een racefiets.

De grote wielrenners

Steeds meer mensen schaffen een racefiets aan om te gaan fietsen. Voor sommige mensen is dit vanuit een gezonde levensstijl overweging. Voor sommige mensen is het vanuit amateuristische overwegingen, en bij sommige mensen is het om professioneel te worden. De meeste mensen die een racefiets aanschaffen, doen dit om in hun vrije tijd een stukje te gaan fietsen. Er zijn wel een aantal wielrenners dat het niveau een ander level hebben gebracht, hierbij kan je denken aan: Hennie kuiper, dit is namelijk de beste wielrenner uit Nederland ooit. Als je ook overweegt om lekker te gaan wielrennen, wacht dan niet langer en kies een racefiets uit die bij jou past!

Reageren is niet mogelijk.