VvE beheer VvE beheer

VvE beheer

Ingeval dat u een ervaren partij in VvE beheer zoekt dan kunt u bij ons terecht. We krijgen van veel vrijwilligers te horen die werkzaam zijn bij een Vereniging van Eigenaars dat ze het te veel tijd vinden kosten om het beheren. Daarbij zijn veel voorkomende redenen dat het veel tijd in beslag neemt en dat de wetgeving voortdurend gewijzigd wordt. Hierdoor is een vraag ontstaan naar professioneel VvE beheer. Als u zelf actief bent als een vrijwilliger dan bent u er bekend mee welke inspanning het met zich meebrengt. VT2000 VvE beheer heeft hiervoor de oplossing.

Wanneer u naarstig zoekt naar een expert om het beheren van uw bedrijfs- of wooncomplex aan over te laten is het verstandig om een ervaren partij dit te laten doen. Als het u om kantoorruimtes en opslagplekken gaat is er Amstel Gateway. Er zijn veel kantoren actief die  VvE services kunnen geven, maar in veel gevallen kunnen ze niet alles beheren. Het is om die reden  dat u het beste VvE beheer Amsterdam kunt inzetten. Wij kunnen u van dienst zijn met financiële hulp en technische services.

Financiële hulp

Als financieel beheerder kunnen we een zeer belangrijke rol spelen in een Vereniging van Eigenaren. Nauwkeurigheid, kennis van zaken, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierin van groot belang. Met ons VvE beheer zal er een overzichtelijke financiële planning opgesteld worden. Hierdoor kunt u op de lange termijn goed gedekt zijn. De bewaking van de debiteuren en de crediteuren, het opstellen van de jaarrekeningen vormen tezamen een zeer goede basis voor het financieel beheer.

Technische service

Het technische onderhoud is 24/7 beschikbaar. Deze service wordt verleend door ons eigen team waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft. Met ons VvE beheer kan elke klacht of storing worden aangepakt en afgehandeld. We kiezen daarbij in overleg met de Vereniging van Eigenaars de leveranciers. Bij de overgang van VvE naar onze beheerders wordt er overigens nauwkeurig gekeken naar welke leveranciers de vereniging zelf wil behouden.

Reageren is niet mogelijk.