Auto traceren bij diefstal Auto traceren bij diefstal

Auto traceren bij diefstal

Wilt u uw auto laten traceren bij diefstal? Met onze techniek is een auto traceren erg eenvoudig. De afgelopen jaren werden meer dan 10.000 per jaar gestolen. Een aanzienlijk gedeelte van deze diefstallen vond op klaarlichte dag plaats, en slechts een klein gedeelte van deze diefstallen wordt uiteindelijk ook daadwerkelijk opgelost. Dit soort aangiftes krijgen lang niet altijd prioriteit, of kunnen door een gebrek aan bewijs niet opgelost worden. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Jouw auto traceren door middel van een GPS tracker is hierdoor al zeker een stap in de goede richting. Doordat je jouw auto ten alle tijden perfect kunt lokaliseren, hoeft er zelfs bij diefstal nog niets aan de hand te zijn.

Hoe werkt een GPS tracker?

Een GPS tracker bevat een GPS ontvanger. Deze staat in verbinding met diverse GPS netwerken en traceert de locatie van het apparaat op bijna iedere plek ter wereld. Bovendien bestaat de tracker uit een ingevoegde sim kaart, waardoor informatie verzonden kan worden. Door een sms’je naar de GPS tracker te sturen, kun je heel makkelijk jouw auto traceren; je krijgt een sms’je terug met de locatie van jouw voertuig.

Hoe kan ik dit toepassen?

Er zijn diverse toepassingen wanneer het aankomt op het traceren van jouw auto. Je plaatst de GPS tracker simpelweg op jouw voertuig, waarna je ten alle tijden de locatie kunt ‘pingen’. Global TrackMarks biedt daarbij een eigen software, waarop gemakkelijk ingelogd kan worden. Dit is niet alleen handig voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bedrijven zoals taxibedrijven, verhuisbedrijven, autoverhuurders en andere organisaties met een grote vloot kunnen hierdoor perfect in kaart brengen welk voertuig zich waar bevindt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het traceren van jouw auto of andere voertuigen? Neem een kijkje op de website van Global TrackMarks en informeer naar de mogelijkheden voor jou of jouw bedrijf!

Reageren is niet mogelijk.