Verlichting voor de babykamer Verlichting voor de babykamer

Verlichting voor de babykamer

De lamp is een cruciaal onderdeel van iedere kinderkamer. Wil je dat jouw kleintje een goede nachtrust heeft, dan is het belangrijk om een subtiel verschil tussen licht en donker te creëren. Maar wat zijn nou de beste lampen om in de babykamer te plaatsen? Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Nachtlampjes

De belangrijkste vorm van verlichting is het nachtlampje. Het nachtlampje biedt een klein beetje licht voor tijdens de nacht. Kindjes vinden in het donker slapen vaak helemaal niet leuk. Een nachtlampje biedt een klein beetje licht, zonder dat de melatonineaanmaak hieronder lijdt.

Wandlamp

Een wandlamp is de echte eyecatcher in een kinderkamer. Tevens zijn er een hoop leuke mogelijkheden. Zo hebben de wandlampen van Jut en Juul diverse kenmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige wandlamp van Hartendief, waarbij er allemaal dieren en elfjes aan de muur verschijnen. En zo zijn er nog tientallen uitvoeringen. Bekijk onze lampen voor in de babykamer!

Hanglamp

Een hanglamp in de babykamer is ook een echte blikvanger. Hanglampen zijn in diverse vormen en maten beschikbaar: van opvallende, kleurrijke hanglampen tot basic lampjes, of lampen met een print. Door de uitgebreide collectie van Jut en Juul Lifestyle for Kids weet je zeker dat er bij vrijwel ieder thema een passende hanglamp is.

Originele nachtlampjes

Jut en Juul Lifestyle for Kids zou niet de specialist in lifestyle voor kinderen zijn als we ook geen bijzondere lampjes hadden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Hello Kitty nachtlampjes of het nachtlampje van Joseph het Konijn. Ook andere gerenommeerde namen als Nijntje, Moby en zelfs enkele bijzondere dinosauriërs passeren de revue. Kortom: voor ieder kleintje zit er wel wat tussen! Ben je benieuwd naar de lampen bij Jut en Juul? Bezoek onze website!

Reageren is niet mogelijk.