Soorten AliExpress coupons: welke soorten zijn er en hoe werken deze? Soorten AliExpress coupons: welke soorten zijn er en hoe werken deze?

Ze komen steeds vaker voor: nieuwe klasse kortingsbonnen in AliExpress, die ‘Selecteer coupons’ worden genoemd. Het is een methode van AliExpress om meer verkopen te genereren en een methode om de AliExpress Euro prijzen aantrekkelijker en interessanter te maken voor de consument. In dit artikel licht AliExpress Infosite Nederland toe welke coupons er zijn en hoe deze werken. 

Soorten kortingscoupons van AliExpress

Hieronder wordt aangegeven welke soort kortingscoupons er te vinden zijn op AliExpress: 

AliExpress kortingscoupons: deze kortingscoupons geeft AliExpress aan nieuwe verkopers, door middel van games, of die kunnen worden ingewisseld voor munten. Deze zijn van toepassing op het gehele winkelmandje, dus je kunt producten van verschillende leveranciers toevoegen en vervolgens allemaal samen betalen om de kortingscoupon toe te passen. 

Verkoperscoupons: verkopers bieden kortingscoupons aan om in hun winkels te kopen. Bij een minimum bedrag kan je gebruik maken van de betreffende korting. Je bent wel verplicht om artikelen te kopen bij dezelfde verkoper. 

Select-coupon: deze speciale tegoedbonnen zijn kortingscoupons waarmee je meer kunt besparen op AliExpress. Deze worden uitgegeven door AliExpress en kunnen gebruikt worden in elke winkel die de tegoedbonnen accepteert. 

Hoe werken select-coupon?

Het is erg eenvoudig om gebruik te maken van select-coupon. Het is zeer van belang dat het symbool van de geselecteerde coupon op de pagina van de product, dat je gaat kopen, verschijnt. Op de plek waar het symbool staat, selecteer je de coupon die je wilt gebruiken (in dit geval de select-bonnen). Vervolgens verschijnen de voorwaarden waar de select-coupon aan moet voldoen om gebruik te maken van deze korting. 

Al met al is AliExpress erg goedkoop. Het blijft een interessante marktplaats om leuke hebbedingetjes te kopen. Daarnaast maken zij hun producten nog aantrekkelijker om verschillende soorten kortingscoupons aan te bieden, waardoor je totale bestelbedrag nog goedkoper wordt.

Reageren is niet mogelijk.