COF Europe en de juiste keuze maken bij de aankoop van prullenbakken COF Europe en de juiste keuze maken bij de aankoop van prullenbakken

COF Europe en de juiste keuze maken bij de aankoop van prullenbakken

Afvalbakken zijn erg belangrijk voor een schoon en hygiënisch straatbeeld. Het is dus ook niet verwonderlijk dat prullenbakken aan een aantal eisen moeten voldoen.  Het is natuurlijk wel zo fijn als de prullenbak makkelijk te onderhouden is. Tevens is het handig als ze gemakkelijk te legen zijn. Op COF Europe vindt u een ruim aanbod aan prullenbakken die hier perfect voor zijn! De prullenbakken van https://cofeurope.com/ zijn door de PVC coating verzekerd van een lange levensduur.

Voor elke gelegenheid

Of het nou gaat om de winkelstraat, het park of de marktstraat. U wilt het liefst een prullenbak die past bij het karakter van uw stad en tevens nog eens een mooie uitstraling heeft.  Op COF Europe vindt u prullenbakken die volledig naar wens aanpasbaar zijn. U kunt kiezen uit de 22, 32 of 55 liter uitvoering die een duurzaam, onderhoudsvrij en aantrekkelijk karakter hebben. Omdat de prullenbakken PVC gecoat metaal bevatten zal de prullenbak jarenlang mee laten gaan. Daarnaast kunt u kiezen voor 12 kleuren zodat de prullenbak altijd in het straatbeeld past.

Verschillende stijlen

De prullenbakken van COF Europe zijn daarnaast ook aanpasbaar in verschillende stijlen. U kunt het staalwerk aanpassen naar wens. U kunt kiezen uit: “laser cut steel, expanded metal, wielded rod en perforated steel”. Door dit brede aanbod kunt u ten alle tijden genieten van een stijl die past bij uw smaak en de omgeving waar de prullenbak plaats gaat nemen. Ook de vorm van de prullenbak is aan te passen.  Zo zijn er twee ronde en een vierkante versie van de prullenbak beschikbaar.  

Prullenbakken kopen?

Kan uw bedrijf, gemeente of privé terrein wel een nieuwe prullenbak gebruiken? De prullenbakken van COF Europe zijn eenvoudig te bestellen op COF Europe. Op deze website kunt u terecht voor al het straatmeubilair wat u zich kunt bedenken. Banken, picknicktafels of fietsenrekken? U vindt het bij COF Europe!

Reageren is niet mogelijk.