Huur een sloep of ander soort boot en ga erop uit Huur een sloep of ander soort boot en ga erop uit
Gekleurde boten aan de kade

Droom jij soms ook van het hebben van een boot? Lekker met je gezin, je vrienden of familie een dagje eropuit gaan op het water. Genieten van de zon, lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk van elkaar. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden wanneer je geen eigen boot hebt. Het huren van een boot is echt een uitkomst voor mensen die graag het water op willen gaan, maar geen eigen boot hebben. In dit artikel vertel ik je meer over hoe jij het beste kunt kiezen welke boot geschikt is voor jou en jouw gezelschap. Ook geef ik je een paar tips over wat er echt niet mag missen op jouw boottochtje!

Welke soort boot past het beste bij jou?

Dat je een boot wilt gaan huren dat weet je inmiddels, een boot huren is namelijk super handig zoals ik hierboven al aangaf. De grote vraag is nu alleen nog wélke boot je gaat huren. Om een antwoord op deze vraag te krijgen kun je jezelf een aantal vragen stellen:

  • Hoe groot is het gezelschap je mee op pad gaat?
  • Hoelang gaan jullie weg?
  • Moet er op de boot overnacht worden en zo ja door hoeveel mensen?
  • Hoeveel luxe wil je op de boot hebben?

Als je een antwoord kunt geven op bovengenoemde vragen dan kun je vast een goede keuze maken over welke boot je wilt gaan huren. 

Dit mag zeker niet ontbreken tijdens jouw boottochtje

Wanneer je een dagje met de boot weggaat dan zijn er een aantal dingen die niet mogen ontbreken om jouw tripje helemaal compleet te maken. Los van de zonnebrand en de zonnebril kunnen deze dingen ook echt niet ontbreken:

  • Een goedgevulde koelbox met lekkere hapjes en drankjes. Denk hierbij lekker ‘out of the box’ tijdens een dagje weg is het geoorloofd om helemaal los te gaan met hapjes en drankjes. Maak lekkere sandwiches en neem producten mee voor het maken van een borrelplank. Kies hierbij ook voor drankjes die je niet elke dag drinkt. Dit alles maakt dat het echt even voelt als vakantie.
  • Neem een pakje kaarten en je andere lievelingsspelletjes mee, niks zo gezellig als samen spelletjes doen en kletsen!
  • Neem lekkere plaids mee voor op koudere dagen en handdoeken en zwemkleding wanneer het warm weer is. Zo kun je er met koud weer lekker warm bij zitten en bij warm weer wat verkoeling zoeken of lekker zonnen!

Ik hoop dat je iets aan de tips in dit artikel gehad hebt, nog niet overtuigd? Drie redenen waarom af en toe varen goed voor je is! Ik wens je heel veel plezier tijdens jouw ultieme boottochtje!

Reageren is niet mogelijk.