Hotelschip Rotterdam huren Hotelschip Rotterdam huren

Hotelschip Rotterdam huren

Wilt u graag een kamer in hotelschip Rotterdam huren? Wij bieden verschillende overnachtingen. Een hotelschip Rotterdam huren is gemakkelijk en erg comfortabel. U kunt bij ons in een sjieke hotelboot overnachten. Die ligt in Schiedam en is zeer dicht bij het centrum van de stad gelegen. Het is in een rustige wijk waar men ’s avonds geen last heeft van herrie wat men in het stadscentrum wel eens kan ervaren.

Een hotelschip huren in Rotterdam om eens op een ongewone wijze te slapen door op het water van de grachten te liggen is een uitstekende keuze. Zo kunt u er een romantische avond van maken of u kunt een zakelijke afspraak regelen. Ons schip leent zich daar heel goed voor. Het interieur is namelijk voorzien van zeer knusse en stijlvolle meubelen. Kies daarom om een hotelschip in Rotterdam te huren.

Wil men in een andere omgeving in een hotel overnachten? Overweeg dan Golden Green Hotels. Daar heeft men tevens beschikking over luxe faciliteiten.

Knus en stijlvol

Het interieur is bijzonder knus en stijlvol. Een kamer in ons hotelschip huren te Rotterdam is daarom een goede keuze. U kunt er gebruikmaken van luxe faciliteiten. Men heeft beschikking tot een eigen toilet en badkamer en verder zijn er antieke kasten en linnenkasten. Daar kan men alle spullen kwijt wanneer men in het gehuurde hotelschip komt overnachten. Verder kan men in de hotelboot Rotterdam de centrale verwarming gebruiken op koude dagen en op de hete dagen is er airconditioner. Er zijn verder nog mogelijkheden om muziek te luisteren en dergelijke. Wil men dus comfort tijdens het huren van een Rotterdams hotelschip? Dan kan men daarvoor bij ons terecht.

Schip dichtbij het centrum

Een ander voordeel van een hotelschip Rotterdam huren is dat deze in de buurt van het centrum van Schiedam ligt. Dat betekent dat u meteen de stad kunt verkennen op het moment dat u de hotelboot verlaat. Kies er daarom voor om een hotelschip in Rotterdam te huren en u bent van alle gemakken voorzien.

Reageren is niet mogelijk.