Fidgets van SpeedCube Fidgets van SpeedCube

Fidgets van SpeedCube

Als je graag een fidget wil kopen doe dat dan bij SpeedCube. Daar kan je alle fidgets krijgen die je wil. Zo leveren we fidget spinners die men rond kan laten tollen. Het is de rage van afgelopen tijd die bovendien is uitgebreid met andere producten.

Zo zijn er de fidget cube en stick waarmee men kan spelen als men in de klas zit of op kantoor. Deze kunnen voor een welkome afleiding zorgen waardoor men niet meer met een been hoeft te trillen of met een pen hoeft te spelen. Hierdoor is het niet alleen leuk voor kinderen, maar kunnen volwassenen het gebruiken om zich op hun werk te concentreren. Dergelijke fidgets zijn dus niet alleen leuk, maar ook erg handig.

Fidget spinners

Als men denkt aan deze speeltjes denkt men direct aan fidget spinners. Deze rage is bijzonder populair onder kinderen. Deze spinners bestaan gewoonlijk uit een middenstuk met kogellager en een ronddraaiend uiteinde dat in diverse vormen uitgevoerd kan worden. Zo zijn er met revolvermagazijn achtige vormen, sneeuwvlokken en er zijn er met symetrische en asymetrische vleugels. De kleuren kunnen ook gekozen worden en zijn beschikbaar in diverse prints. Tevens zijn er opties tussen de materialen zoals kunststof of metaal. In ieder geval gebruikt men een fidget spinner door deze tussen duim en wijsvinger te houden waarna men met de andere hand eraan kan draaien.

Andere fidgets

Verder zijn er nog andere fidgets die men bij SpeedCube kan kopen. Zo is er de fidget cube. Dit speelgoed is doorgaans een kleine kunststof doos waaraan men kan friemelen om zich beter te kunnen concentreren. Het heeft zes zijdes waaraan elke kant een aparte functie zit om aan te friemelen. Zo zijn er in deze fidgets schakelaars ingebouwd, klikmogelijkheden, draaiende schijfjes en meer. De variant met twaalf vlakken heeft onder andere een tandwieltje, een balletje, een touwtje, vingermassage en dergelijke. Ook verkopen we fidget sticks.

Andere cadeauartikelen

Naast voorgefabriceerde fidgets kopen kan men ook de creativiteit in jezelf loslaten en een cadeautje zelf ontwerpen. Met een lasersnijder worden de onderdelen door een professional voor je uitgesneden en in elkaar gezet. De cadeaus kan je laten maken bij RB-laser.nl.

Reageren is niet mogelijk.