Loodgietshop kranen Loodgietshop kranen

Loodgietshop kranen

Maak uw kluswerk gemakkelijk met de kranen van Loodgietshop. Hebt u eindelijk besloten om uw badkamer zelf in te richten en de douche en wastafelkraan zelf te plaatsen? Dan bent u helemaal op de juiste plek bij ons. Wij leveren werkelijk alles op het gebied van loodgieterszaken. Van individuele pijpen van PVC en metalen fittingen en buizen tot CV ketel gerelateerde onderdelen zoals een voetventiel, een radiatorkraan, maar ook expansievaten, aftapkranen, afsluiters en automatische ontluchters. Wij hebben het allemaal voor u.

Bent u dus een echte doe-het-zelver dan kunt u uw hart ophalen bij Loodgietshop.nl. Dus ga aan de slag met die badkamer en richt het precies in zoals u het wilt. Kies uw eigen wastafelmeubels, wastafelkranen, plaats zelf uw douchebak of ga voor een ligbad. Zelfs op het gebied van douchedrains en douchegoten kunt u bij onze webwinkel terecht. Ga eenvoudigweg eens langs op onze site en haal daar uw loodgietersbenodigdheden.

Installatiemateriaal

Op zoek naar een exact type aansluitslang? Wij hebben alle installatiematerialen voor elke echte klusser. Voor iedere kraan wat wils. U kunt bij Loodgietshop namelijk aansluitstukken voor binnenshuis aanschaffen, maar ook voor buitenshuis. Bij ons vindt u precies wat past bij uw interieur, maar ook uw tuin. Ga daarom snel naar onze site en haal uw installatiematerialen daar.

Mocht u al enig witgoed in huis hebben dan heeft Loodgietshop daarvoor de perfecte materialen om deze aan te sluiten op de watervoorziening. Bij ons kunt u wasmachinekranen halen met passende metalen buizen en knelstukken om alles aan elkaar te koppelen. Ook voor PVC installatiematerialen kunt u bij ons terecht. Daarvoor leveren we PVC lijm die oersterk en degelijk is. Ook als uw systeem nog niet geheel waterdicht is kunt u bij ons een hele handige siliconenkit krijgen. Om alles aan elkaar te koppelen hebt u de juiste gereedschappen nodig. Bij Loodgietshop.nl vindt u een verscheidenheid aan tools waarmee u aan de slag kunt gaan voor uw kranen.

Reageren is niet mogelijk.