Een schoprand nodig van De Wit Hekwerk? Een schoprand nodig van De Wit Hekwerk?

Een schoprand nodig van De Wit Hekwerk?

Hekwerken hebben in sommige gevallen best wat vereisten. In dit artikel bespreken we de weetjes over de schoprand. De schoprand zorgt ervoor dat u geen spullen van hoogten kunt laten vallen. Het is natuurlijk niet zo fijn als er een persoon langsloopt onder uw balkon en vervolgens spullen van u op het hoofd krijgt. Geen zin om hier zelf over na te denken? Dan kunt u de hulp inschakelen van De Wit hekwerk. De Wit hekwerk biedt een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding doordat zij zowel fabriceren als monteren. Bij de Wit hekwerken kunt u eenvoudig een van de specialisten inschakelen.

Wanneer is een schoprand nodig?

Een hekwerk moet worden voorzien van een schoprond indien er de mogelijkheid bestaat dat er objecten van hoogten kunnen vallen. Vaak worden bijvoorbeeld daken bestrooid met grind, maar ook een balkon waar spullen af kunnen vallen hebben baat bij een schoprand. De schoprand wordt onderaan uw hekwerk gemonteerd. Een schoprand is niet altijd een must. Soms biedt de dakrand of dakopstand genoeg bescherming tegen het vallen van de producten. Heeft u überhaupt nog geen hekwerk? Dan kunt u eenvoudig de hulp inschakelen van De wit Hekwerken.

De vereisten van de schoprand

De schoprand dient te voldoen aan een aantal eisen. Zodra het risico tot het vallen van objecten er is dient er een schoprand geïnstalleerd te worden van 150mm. Deze afmetingen zijn volgens Europese wetgevingen vastgesteld. Het hoeft ook niet perse een schoprand te zijn. Een kantplank volstaat bijvoorbeeld ook. De vereisten verschillen ook per soort hekwerk. Zo hoeft een tijdelijk hekwerk maar een schoprand van een hoogte van 100mm te hebben. Een permanent hekwerk moet wel een schoprand van 150mm hebben.

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft over hekwerken of schopranden, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met De wit Hekwerken. Deze professionele organisatie werkt met een team van specialisten die op elke vraag over hekwerken de gepaste oplossing bieden. De Wit hekwerken houdt zich bezig met zowel productie als montage van hekwerken. Daardoor kan De Wit hekwerken enorm scherpe  tarieven aanbieden!

Reageren is niet mogelijk.