De beste tips om inbraken te voorkomen De beste tips om inbraken te voorkomen

De beste tips om inbraken te voorkomen

Per jaar worden er tienduizenden inbraken gepleegd. Inbrekers zijn lang niet altijd de boeven die je in films ziet. Zo heb je niet altijd een Dwayne ‘The Rock’ Johnson met een bivakmuts die door je raam klimt, maar zijn het meestal zeer onzekere jongens die bij het minste of geringste worden afgeschrikt. Door enkele minimale tips toe te passen, schrik je inbrekers af en zorg je dat ze toch eerder bij de buren gaan kijken dan bij jouw huis.

Automatische verlichting

Zoals eerder gezegd, reageert een gemiddelde inbreker als aangeschoten wild. Of als een rendier dat in de koplampen kijkt. Over rendieren die in de koplampen kijken gesproken: automatische verlichting helpt zeer goed tegen inbrekers. Wanneer je het licht aan ziet springen, ga je er natuurlijk als de wiedeweerga vandoor.

Gegevens noteren

Mocht het tot een confrontatie tussen jou en de inbreker komen, ga dan niet in zijn weg staan en voorkom onnodige clashes. Kijk eerder de inbreker na en noteer waar je het kan zijn gegevens of onthoud zijn gezicht. De inbreker zal waarschijnlijk toch wel ontkomen, dus kun je beter van een nadeel je voordeel maken.

Anti-inbraakstrip

Een anti-inbraakstrip bestaat uit twee stalen strips, die simpel op de deur te monteren zijn. Hierdoor ontstaat er een extra barrière tussen de deur en het kozijn. Simpel met een schroevendraaier binnen komen lukt hiermee niet meer.

Vrijblijvend advies van een slotenexpert

Slotenmakersindenhaag is een ervaren professional op het gebied van sloten en inbraakveiligheid. Door onze jarenlange ervaring bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Door een simpel bezoek kunnen wij jouw situatie in kaart brengen en kunnen wij een passende oplossing voor deze situatie bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Reageren is niet mogelijk.