Een warm welkom op uw website Een warm welkom op uw website

Een warm welkom op uw website

OP het internet kunnen we ongekend snel en gemakkelijk transacties uitvoeren. Doordat het internet bestuurd wordt door de gebruiker is het belangrijk dat de klant een warm welkom krijgt op uw website. Is uw website nog niet helemaal gebruiksvriendelijk? De webdesign Specialist Rotterdam helpt u graag met het optimaliseren van uw website. De Webdesign Specialist Rotterdam is deskundig in het creëren van in het oog springende designs. Daarnaast zal de Rotterdamse webdesign specialist de vindbaarheid binnen zoekmachines van uw website verhogen. In dit artikel open we langs een aantal punten die bezoekers een warm welkom geven op uw website.

De tagline

Zodra mensen op uw website landen zullen zij zich afvragen met wat voor onderneming zij te maken hebben. Daarom wordt de tagline gebruikt. De tagline is een korte uitleg over de website en wat u kunt verwachten op deze website.  Ook bekende bedrijven kunnen niet zonder deze tagline, je kunt namelijk niet verwachten dat elke bezoeker uw bedrijf al kent. Een voorbeeld van een duidelijke tagline is van Wikipedia. Dit heeft de slagzin: De vrije encyclopedie. Een onduidelijke slagzin vinden we op marktplaats.nl. Marktplaats hanteert de slagzin “gemaakt voor elkaar”.

Het startpunt

Veel internetgebruikers zijn ongeduldig en kiezen binnen enkele seconden of ze verder willen gaan op uw website. Slimme webdesigner, zoals de webdesign specialist uit Rotterdam maken daarom gebruik van een duidelijk startpunt van de landingspagina. Hier wordt de aandacht van de bezoeker onmiddellijk naartoe getrokken. Als u geen duidelijk startpunt heeft zal de informatie op de website teveel kunnen worden voor de bezoeker, met als resultaat het verlaten van de website.

Niet zelf een website bouwen?

Heeft u geen tijd of deskundigheid om de website zelf te maken? Dan kun u dit eenvoudig uitbesteden aan de Rotterdamse webdesign specialist. Deze webdesign specialist, die ook werkzaam is buiten de regio van Rotterdam, zal u voorzien van een website met een mooi design. Daarnaast kunt u rekenen op meer conversie met een samenwerking van deze specialistische website ontwerper uit Rotterdam.

Reageren is niet mogelijk.