Tandarts Cruquius Tandarts Cruquius

Tandarts Cruquius

Floriande is een tandarts in Cruquius met een zeer uitgebreide praktijk. Bij deze praktijk kunnen mensen terecht voor orthodontie, een afspraak met een mondhygiënist en zelfs voor kaakchirurgie. Het grote voordeel van de tandarts in Cru is echter dat ze rekening houden met spoedgevallen.

Tanden breken

Wanneer iemand zijn tanden breekt, moet hij of zij gelijk naar de tandarts in Cruquius toe. In sommige gevallen kan de oude tand weer aan het gebit gezet worden, wat zo snel mogelijk moet gebeuren. Dit is echter meestal niet het geval, omdat mensen vaak de stukjes tand kwijt zijn. Dit betekent dat er een geheel nieuwe tand gecreëerd moet worden. Ook in dit geval is er haast geboden bij een tanddartsafspraak. De tandarts in Cruquius moet namelijk voorkomen dat de gebroken tand afsterft. In sommige gevallen sterft namelijk de tandwortel af, waarna de tand zwart wordt. De tandarts kan dit echter voorkomen en ervoor zorgen dat de tand blijft leven.

Spoedservice

Bij de tandarts in Cruquius is een spoedtandarts aanwezig, die altijd beschikbaar is. Men hoeft hiervoor alleen even contact op te nemen met de receptie, waarna er zo snel mogelijk een afspraak ingepland wordt. Na de behandeling kan men zo nodig doorgestuurd worden naar de orthodontist voor orthodontie. De spoedservice is erg handig, aangezien mensen het meestal niet zien aankomen dat een tand afbreekt. Mensen breken meestal hun tand, doordat zij vallen. Mensen kunnen simpelweg uitglijden of vallen tijdens het sporten. Wanneer men op zijn of haar gezicht valt, is een tand snel gebroken. Ook kan men een tand breken door een vechtpartij. Ook vechtpartijen zijn meestal niet gepland, waardoor de spoedservice erg goed uitkomt.

Orthodontie en tanden bleken

Naast dat de tandarts in Cruquius een spoedservice heeft, is de praktijk ook zeer goed in tanden bleken. Laat gerust uw tanden bleken door de experts, zodat je weer mooi kan lachen. Ook is er een mondhygiëne en orthodontist aanwezig bij de praktijk. De mondhygiënist en orthodontistvan de tandarts in Cruquius zorgen ervoor dat elk gebit schoon is en er goed uitziet.

Reageren is niet mogelijk.