Dental Center Fitgebit tandarts Amsterdam Dental Center Fitgebit tandarts Amsterdam

Dental Center Fitgebit tandarts Amsterdam

Dental Center Fitgebit is een moderne tandarts in Amsterdam. Onze groepspraktijk is in West gelegen en heeft een hartelijke en open sfeer. Als tandarts Amsterdam vinden we dat de patiënt het belangrijkst is en streven er daarom naar om kwaliteit af te leveren en volgen daarbij de nieuwste richtlijnen. Samen met u zorgen we ervoor dat met een gezond en stralend gebit naar huis kunt.

Het is overigens mogelijk om bij onze tandartsen in Amsterdam aan te kloppen wanneer men niet alleen voor een tandartsbezoek wenst te komen, maar ook voor mondhygiëne. En verder kunnen we implantaten plaatsen, is het mogelijk om kronen en bruggen te laten zetten en kunnen we prothetische voorzieningen fabriceren waar u nog lange tijd plezier van zult hebben. Ga om die reden naar tandarts Amsterdam, naar Dental Center Fitgebit.

Tandartsenpraktijk met moderne uitrusting

We hebben als tandarts Amsterdam veel moderne apparatuur waardoor u voor de laatste tandheelkundige methoden bij ons kunt komen. De tandartsen die bij ons werkzaam zijn kunnen tevens helpen met het uitvoeren van allerlei moderne technieken. Zo kan men bij ons terecht in onze tandartsenpraktijk om kronen te laten plaatsen, maar ook om bruggen te zetten. Verder kan men bij een tandarts Amsterdam terecht voor een spoedgeval. Mocht er dus haast bij zijn omdat de pijn aan uw gebit zo intens is dan kan men bij ons terecht voor een spoed behandeling. Deze kunnen zowel binnen als buiten de openingstijden uitgevoerd worden. Het is zelfs een optie om bij ons aan te kloppen als u nog geen geregistreerde patiënt bij ons bent. Dan kunt u alsnog bij ons voor een behandeling van een tandarts in Amsterdam aanbellen.

Laboratorium met ervaren tandartsen

Verder biedt Dental Center Fitgebit u als professionele tandarts in Amsterdam nog meer diensten. Zo kunnen de tandtechnici uit het laboratorium de tanden van uw gebit nabootsen en er een prothese van maken. Dat is handig in geval u een deel van de tanden en kiezen kwijt bent. Voor al dit soort zaken kunt u bij tandarts Amsterdam een afspraak maken.

Reageren is niet mogelijk.