Dansschool Helmond en Zumba Dansschool Helmond en Zumba

Dansschool Helmond en Zumba

Wil je ook leren dansen bij In Motion Dans? Je kan er verschillende dansstijlen oefenen waaronder Zumba. Dit is een dans die in de jaren 90 is ontstaan. Het is afkomstig van een Colombiaanse choreograaf. Het is een combinatie van salsa, axé, merengue en cumbia. Het is inmiddels erg populair geworden in het Westen. Bij dansschool In Motion Dans in Helmond kan men Zumba leren en andere dansstijlen.

Men kan in onze dansschool tevens leren streetdancen, breakdancen en men kan er jazzballet doen. Ook is er voor kinderen de mogelijkheid om te leren dansen. Kinderen kunnen er peuterdans en Kids Swing doen. Verder is het mogelijk om er yoga, tai chi en pilateslessen te volgen. Wil je fitter worden of wil je leren dansen dan kan je bij In Motion Dans terecht.

Diverse dansstijlen

Bij In Motion Dans kan men streetdance, hiphop, breakdance en jazz. Alle dansen vereisen een actieve houding. Veel stijlen zijn ontstaan op straat. Zo is er geen definitieve vorm van streetdance of breakdance. Het is een mix van dansstijlen. Zo bestaat breakdance uit powermoves, freezes of poses, uit top rock, wat staand dansen is en uit footwork, wat dansen vanuit een gehurkte positie is. Iedereen creëert zijn of haar eigen manier van dansen geïnspireerd door de muziek. Geen zorgen als je nooit hebt gedanst, de dansleraren en dansleraressen helpen je eigen stijl te ontwikkelen en je dans te verfijnen.

Voor jong en oud

Het is bij In Motion Dans mogelijk om jouw kinderen er te laten dansen. Ze kunnen dan hun creativiteit kwijt en kunnen stoom afblazen. Voor ouderen is het een manier om gezond te blijven en om de sociale contacten te onderhouden. Het is goed voor de motoriek en het ritmegevoel. Zo leren kinderen op jonge leeftijd zich lichamelijk te ontwikkelen, terwijl ouderen fit en beweeglijk blijven. Kom bij onze dansschool In Motion Dans langs om te dansen of voor een gezellige avond.

Reageren is niet mogelijk.