Administratiekantoor Van der Zeeuw Administratie Administratiekantoor Van der Zeeuw Administratie

Van der Zeeuw Administratie is een administratiekantoor in Den Dolder dat ondernemers helpt met het doen van hun boekhouding. Zo biedt Van der Zeeuw Administratie tal van opties voor mensen die hun eigen zaak zijn begonnen, maar niet goed weten hoe ze alles soepel kunnen laten verlopen en wat er allemaal bij komt kijken. Door de begeleiding die we beginners geven kan men uiteindelijk zelfstandig aan de slag om de administratie zelf te doen.

Voor reeds bestaande bedrijven die hun handen vol hebben aan de boekhouding kunnen bij Van der Zeeuw terecht om weer tijd vrij te maken die ze nuttiger kunnen besteden. Verder kunnen we als administratiekantoor ook bepaalde communicatieve taken in handen nemen zoals het contact onderhouden met de Belastingdienst, het UWV en de gemeente. Haal daarom onze diensten in huis en laat het uitbesteden. Met administratiekantoor Van der Zeeuw Administratie kunt u zodoende heel wat tijd besparen en het uzelf en uw medewerkers makkelijker maken.

Eigen zaak begonnen

Bent u uw eigen zaak begonnen? Dan kunt u bij Van der Zeeuw Administratie terecht om de lastige eerste stappen te maken. We kunnen u adviseren over wat u in iedere fase het beste kunt doen om te zorgen dat alles administratief en financieel in orde blijft. We bieden voor de geïnteresseerden ook nog eens workshops waardoor men in staat gesteld wordt om gegevens zelfstandig te administreren. Men leert dan het opzetten van de administratie tot aan het onderhouden van de boekhouding. Ook kunnen we hulp bieden aan starters die uit een WIA, WAO, Wajong of WW uitkering in het ondernemerschap zijn gerold. Hebt u dus ondernemersplannen en wenst u een goede start? Ga dan naar administratiekantoor Van der Zeeuw voor alle mogelijke boekhoudkundige services.

Moeite met boekhouding

Heeft u moeite met de boekhouding of zit u er tegenop? Dan kunt u Van der Zeeuw Administratie inschakelen om te zorgen dat alles gestroomlijnd gaat. Zo kunnen onze specialisten de crediteuren en de debiteuren beheren, kan de calculatie voor en van het voorraadbeheer worden gedaan. En verder kan de managementrapportages gegeven worden en de deadlines bewaakt worden. Salarisadministratie? Kunt u ook aan onze boekhouders toevertrouwen. Van der Zeeuw Administratie verwerkt alles op het gebied van boekhouding.

Reageren is niet mogelijk.