Een bedrijfsuitje in Den Haag Een bedrijfsuitje in Den Haag

Een bedrijfsuitje in Den Haag

Voor een gezellig bedrijfsuitje moet je wezen bij Den Haag Activity Company. Hier kun je talloze, werkelijk talloze uitjes organiseren. Van creatieve workshops tot wijnproeverij. Of doe je liever een spannend psychologisch spel? Hier bij Den Haag Activity Company kun je al jouw uitgaansmogelijkheden zelf arrangeren.

Laat je verrassen door de stad en laat je meevoeren op een sloep door de oude grachten. Of indien je meer actie wilt kun je met een partyboot door de kanalen van Den Haag laten voeren, terwijl jij en je vrienden of collega’s uit je dak gaat. Als je liever een drankje doet aan wal dan kun je tegelijkertijd je medewerkers en vrienden uitdagen in een pubquiz. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden om een leuke tijd met het bedrijf of je vriendengroep te beleven. Wat dacht je van de vrijgezellenfeesten of teambuilding evenementen van Den Haag Activity Company waar je elkaar beter kunt leren kennen.

Dag voor vrijgezellen

Is het zover? Is het tijd voor een vrijgezellenfeest? Doe dat dan in stijl bij Den Haag Activity Company. Beleef met je vriendinnen een dag uit het leven van Sex and the City of ga met je vrienden een race tegen de klok aan om te ontsnappen uit een Escape Room. Mocht je wat minder spanning willen dan kan je gezellig een dagje met je vriendinnen sieraden maken of aan je handschrift werken. Of ga met je vrienden eens bierproeven. Leer nieuwe smaaksensaties kennen in de Haagse stad.

Houd je meer van dansen, ga dan dansen bij onze Salsa workshop. En werk aan je voetenwerk. Of houd je van boogschieten op het strand doe dan Archery Tag en beleef deze nieuwe variant van trefbal. Wil je meer weten over welke vrijgezellenfeesten we je kunnen aanbieden? Neem dan eens een kijkje op de site van Den Haag Activity Company.

Reageren is niet mogelijk.